Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Kidsplein: Junior Silent Disco (5+)

Placeholder for Vannagraphs lux 5Vannagraphs lux 5

Komen jullie lekker dansen tijdens de Silent Disco Junior in LUX? Terwijl papa en mama tot rust komen met een lekker drankje dansen de kinderen de sterren van de hemel. Kinderen krijgen een koptelefoon en kunnen kiezen tussen drie kanalen met verschillende muziekstijlen. Kies jouw favoriete kanaal en dansen maar! Ouders mogen natuurlijk ook lekker meedoen.

Op het Kidsplein kun je volop verhalen luisteren, stoepkrijten, een speurtocht doen, dromenslingers maken en met water spelen. Er is van alles te doen voor kinderen vanaf een jaar of twee en hun grote mensen. Elke dag komt er ook een speciale gast!

Bibliotheek Gelderland Zuid, LUX, Regionaal Archief Nijmegen en Huis van de Nijmeegse Geschiedenis heten je tijdens de Vierdaagsefeesten van harte welkom op het Kidsplein (op het Mariënburgplein). Hier kun je wegdromen bij mooie verhalen en creatief aan de slag. Lekker spetteren met water, relaxen in de drukte, vrolijke kinderboekenschrijvers ontmoeten en genieten van een heleboel gezelligheid. Kom je ook?

Thema

Placeholder for Vierdaagsefeesten KidsVierdaagsefeesten Kids

Kids

Van kinderdisco tot workshop djembe, en van rennen over de stormbaan tot spelen in het…

Locatie & podium

Placeholder for Marienburg logo def 2Marienburg logo def 2

Mariënburgplein

Tijdens de Vierdaagsefeesten wordt het culturele Mariënburgplein omgedoopt tot de ‘Holy Ground’.…

Login
Bekijk winkelwagen