Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Jannes Persfoto PosterJannes Persfoto Poster
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

In zijn jubileumjaar 2010 is de verzamelaar ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, met daarop nummers als ‘Dam Dam’, ‘Een Beetje Meer’, ‘Ga Dan’, ‘Ietsie Petsie’ en ‘Als Het Zonnetje Schijnt’. Plus natuurlijk alle andere hits.

In september 2012 togen zijn fans massaal naar de Rotterdamse Ahoy, waar Jannes met een uitverkochte spectaculaire show liet zien tot de grootste artiesten in het land te behoren. Daar kon hij natuurlijk zijn grootste hits ten gehore brengen. Maar wel een man van het volk. Het schoolvoorbeeld van een artiest die groot geworden is door volledig zichzelf te blijven, een gewone jongen.

Nieuwe album

Zijn laatste album ‘Wij Vieren Het Leven’, dat wederom tot stand kwam in samenwerking met Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar, laat horen waarom Jannes in de afgelopen jaren zo’n grote fanschare heeft opgebouwd. ‘We Vieren het Leven’ is de opvolger van ‘Op Volle Kracht’, dat in 2012 uit het niets op de eerste plek in de albumlijst terecht kwam. Het album is Jannes’ eerste cd, op het nieuw leven ingeblazen Dino Music label, en is voor de fans voorzien van een dvd met clipopnames die zijn gemaakt in Denemarken.

Informatie over Jannes

Muzikale diversiteit blijft al jaren een speerpunt. En dat is heel belangrijk voor zanger Jannes. Van de emotionele eerste single ‘Laat Me Gaan’ tot een onvervalst vrolijke meezinger als ‘Allen Even Lief’, waarin Jannes bezingt dat we allemaal wel wat hebben, de door de Gebroeders Ko geschreven meedeiner ‘Zo Mooi Man’ of een typische zomerse Jannes-track als ‘Wat Heb Ik ’n Gelukkie’. Maar ook in minder voor de hand liggende stijlen als bijvoorbeeld de disco-invloeden die te horen zijn in ‘Geef Die Traan Aan Mij’, of het minimalistische gitaargeluid op het afsluitende ‘Ieder Afscheid Kent ’n Traan’, een nummer waar veel luisteraars troost uit zullen putten. De release van het album wordt gevolgd door een reeks optredens in het land en een theatertour in de show van Willie Oosterhuis; Willie’s Deure. Ook hier weer om dicht bij de mensen te kunnen blijven en hen van nieuwe liedjes laten genieten. Elk nieuwe werk en elke nieuwe single weer.

Thema

Placeholder for 10 feestmuziek van nu10 feestmuziek van nu

Feestmuziek van nu

Houd jij alle hitlijsten in de gaten en ben je op zoek naar de bekendste A-artiesten? Dan is…

Login
Bekijk winkelwagen