Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

De Nieuwe Notie met ODAIRA, Mboy en Cataleya

Placeholder for DNN Selectie2022 1DNN Selectie2022 1
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

De Nieuwe Notie is het talentontwikkelingstraject voor Hiphop uit Oost-Nederland. Dit jaar hebben 6 talenten de kans om te bouwen aan de volgende stap in hun carrière door middel van coaching, masterclasses en een writer's camp. Deze 3 talenten staan op Valkhof dit jaar!

ODAIRA

Uday (Odai) betekend 'to rise’ in het Sanskriet en ‘Ra’ is het Egyptische woord voor zon. ofwel ODAIRA is producer, radio dj/host, drummer, videograaf en kookfanaat. Afgelopen jaren heeft hij de zon vaak op zien komen terwijl hij in de studio beats zat te maken. Hij serveert een pittige mix van samples in combinatie met live-instrumenten en weet dit live ook goed tot zijn recht te laten komen.

Cataleya

De 'Cattleya' is een soort orchidee die veel te vinden is in Colombia, waar Cataleya haar roots heeft liggen. Na meer dan 10 jaar gedanst te hebben kwam ze erachter dat ze muziek het leukste vond aan het dansen, dus besloot ze zich hierop te gaan richten. Ze schreef Nederlandse nummers maar is zich nu aan het richten op de internationale markt met meer Engelse en eventueel Spaanse tracks.

Mboy

Mboy is een Nederlandse rapper uit Wageningen. Door zijn belangstelling in poëzie is hij gaan rappen. Je hoort Mboy vooral op oldskool of afrobeats, maar hij kan eigenlijk met elke beat wel uit de voeten. Momenteel bouwt hij toe naar consistente releases als artiest en is hij zijn liveshow aan het perfectioneren. Hij wil de allergrootste worden en is ervan overtuigd dat dat gaat lukken. Dit als rapper, public figure en wie weet als acteur.

Login
Bekijk winkelwagen