Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Dancefloor Dandies

Placeholder for Coverband The Dancefloor Dandies Vierdaagsefeesten Nijmegen 2000Coverband The Dancefloor Dandies Vierdaagsefeesten Nijmegen 2000

Voor minder dan een goed feest komen de Dandies niet van hun divan. We vertoeven graag in onze thuisstad Nijmegen maar daarbuiten voelen we ons ook op ons gemak. Als we snel opsommen waar we al ‘ns gespeeld hebben dan noemen we graag de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, het Amphion Theater (Doetinchem) en De Afzakkerij (Veghel). Maar niet alleen de grotere podia laten we dampend achter. We denken bijvoorbeeld ook vol weemoed terug aan BREBL (Nijmegen) en het tennisfeest bij Ballpoint (Den Bosch).

Kortom: u komt ons ook overal tegen. Want we voelen ons nooit te min voor de kroeg of een lokaal buurtfeest. Want wat we écht belangrijk vinden: dat alle zeven de Dandies op het podium passen. Zodat we onze nonchalante dansjes kunnen laten zien. Als jij ons ons ding laat doen en dan zorgen wij voor een decadent dampende dansvloer. En mocht het een beetje meezitten dan hangt er zomaar ‘n Dandy in je kroonluchter. Leuk voor thuis.

Locatie & podium

Placeholder for Vanouds Ecru Wit Logo 01Vanouds Ecru Wit Logo 01

Van Ouds

Bij Van Ouds swingen de live bands en guilty pleasures met kneiters van hits voorbij waarvan je…

Login
Bekijk winkelwagen