Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for 18 7 2022 Credible Marcel Krijgsman 118 7 2022 Credible Marcel Krijgsman 1

Ontdek de parels van de binnenstad met onze bijzondere kunstrondleidingen! Te voet door de jungle van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten nemen we je mee langs de meest bijzondere street art van de binnenstad. Onze gidsen loodsen je door de kleine steegjes, drukke straten en de onopvallende hoekjes op zoek naar de culturele parels van de Nijmeegse kunst in de publieke ruimte. Laat je verrassen in deze rondleiding van ongeveer een uur langs de prachtigste muurschilderingen om daarna weer heerlijk op te gaan in het feestgedruis.

De citytour street art is samengesteld door beeldend kunstenaar Remco W. Visser, die zelf ook één van de rondleidingen zal verzorgen. Hij studeerde af 2005 op ArtEZ te Zwolle. Remco is geen onbekende met de openbare ruimte. Hij was graffiti-kunstenaar van 1993 tot 2005. Sinds 2008 ligt zijn focus op grote murals. Inmiddels heeft hij er een aantal geschilderd in de stad waar hij je langs zal leiden en alles over vertellen.

Deze tour start dagelijks om 14.00 uur bij Credible: recht voor de prachtige beroemde muurschildering van Remco’s hand aan de zijkant van het gebouw. Deelname is gratis, de groepsgrootte wordt beperkt tot 25 personen. Verzeker je van een plek en reserveer. Wees op tijd: om stipt 14.00 uur vervalt je reservering en kan er vrij worden aangesloten als de groep niet te groot is.

Let op: op Roze Woensdag start de citytour vanwege de doortocht van De 4Daagse NIET pal voor Credible, maar blijven we aan de andere kant van de straat, omdat er hekken zijn geplaatst rond de wandelroute. We verzamelen bij de Zweefmolen die voor de deur staat van Veggie Galore, aan het einde van de Burchtstraat.

Thema

Placeholder for 8 verdieping8 verdieping

Verdieping

Even de rust en ruimte opzoeken? Concerten op bijzondere locaties? Je nieuwsgierigheid prikkelen?…

Locatie & podium

Placeholder for LOGO-WIT-VIERDAAGSE-SITELOGO-WIT-VIERDAAGSE-SITE

Credible

Credible biedt aan het einde van de Hertogstraat een vertrouwde gezellige setting om de hele avond…

Login
Bekijk winkelwagen