15-21 juli 2023nijmegen
Faberplein woensdag 20 juli, 19:00

Boomerang

Placeholder for Boomerang corporate 6Boomerang corporate 6

THROW THE BEST PARTY OF YOUR LIFE!

What we give:
100 % muzikale energie, 6 jonge, gedreven performers met een geweldige zanger en zangeres, een professionele, spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken en bovenal FUN!

Met twee waanzinnige vocalisten zet Boomerang een energieke en spectaculaire show neer en weet deze band ieder evenement tot een groot feest te maken! Daarnaast heeft Boomerang heeft een super strakke look: een fancy witte podiumopstelling met led-trappen, led-wall, te gekke lichtshow en special FX. En voor wie nóg meer wil, is deze show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie voor een unieke feestbeleving!

What we get:
Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “Throw the best party of your life” nemen we zeer letterlijk!

Locatie & podium

Placeholder for Faber witFaber wit

Faberplein

Het Faberplein biedt tijdens Vierdaagsefeesten een mix van herkenbare allround feestmuziek voor een…

Dit vind je mogelijk ook leuk

dinsdag 19 juli, 12:00
Placeholder for Faberplein 2019 De Dinsdag 26Faberplein 2019 De Dinsdag 26
maandag 18 juli, 19:00
Placeholder for F9 A0714F9 A0714