Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Polsbandje geentextPolsbandje geentext

Polsbandjes

Vierdaagsefeesten polsbandjes zijn nu verkrijgbaar! Lees hier alles over de voordelen en het programma.

De hele week zon­der afreke­nen door­lopen bij alle wc’s op het fes­ti­val­ter­rein én elke dag een extra pro­gram­ma op ver­schil­lende locaties van de Vier­daagse­feesten, met een fes­ti­val­band­je geni­et je van deze voorde­len! Ben jij een échte vriend van de Vier­daagse­feesten? Dan heb je ook de mogelijkheid om een vrien­den­band­je te kopen. Met een vrien­den­band­je geni­et je van dezelfde voorde­len als het fes­ti­val­band­je maar draag jij ook de feesten een warm hart toe, ste­un jij onze ambities én kri­jg je 10% kort­ing op de overige merchandise.

Zeven dagen lang het meest veelz­i­jdi­ge feest van ons land, met werke­lijk voor ieder wat wils. Dat het is hét recept om je wereld te ver­groten en iemand nieuws tegen het lijf te lopen. Aan de bin­nenkant van ons fes­ti­val- en vrien­den­band­je staat de bood­schap talk to me’. Laat zien dat jij open staat voor een gesprek en draag het band­je omge­draaid. Wie weet waar dit tot leidt!

Bestel nu jouw band­je in de web­shop van de Vier­daagse­feesten. Je kan kiezen voor verzend­ing aan huis óf voor afhalen in de stad. Bij die laat­ste optie ont­vang je van ons een QR-code waarmee je jouw band­je op 9, 10, 11 of 12 juli op ver­schil­lende locaties in stad: LUX, City Store, Sam­son, Tem­pe­lier, Bies­sels, De Deut, Sel­bachs en De Lin­den­berg of tij­dens de feesten bij alle toi­let­lo­caties in de stad, de mer­chan­dise stand in de Burcht­straat en de pro­gram­maon­derde­len van het polsbandjesprogramma.

Exclusief pols­band­jes programma

Met jouw pols­band­je heb je zeven dagen lang gratis toe­gang tot de toi­let­ten en elke dag een ander gratis exclusief pro­gram­ma, van 14.00 tot 22.00 uur. Hieron­der vind je het com­plete programma. 

ZATERDAG - Chat GPTypen - Ramblas

Chat GPTypen weet alles.. maar is dat wel zo? Theaterduo Naaistreek goot dit digitale orakel in een theatraal en analoog jasje met als uitkomst: Chat GPTypen. Met een ouderwetse typemachine en een empatisch stel hersenen beantwoorden zij jouw grote levensvraag of andere prangende kwestie. Ontvang je antwoord met veel bombarie, toeters en bellen.

Placeholder for ZATERDAG Naaisteek foto Yori Craenmehr naamsvermelding fotograaf verplichtZATERDAG Naaisteek foto Yori Craenmehr naamsvermelding fotograaf verplicht
Placeholder for ZONDAG Sticker Precilla1ZONDAG Sticker Precilla1

ZONDAG - Pricilla’s PrijzenPaleis - Burchtstraat

Kom lekker trekken bij Pricilla’s PrijzenPaleis! Deze bijzondere kansspelattractie sierde al vele bonte kermissen in Nederland. Dit lijntrekspektakel is niet alleen voor kinderen maar vooral voor volwassenen. Maar let op, want: voor wat hoort wat. Het extravagante en bonte interieur van de kermiskraam maakt van touwtje trekken een compleet theatraal en herkenbaar spektakel.

MAANDAG - Sneltekenaars Case en Wil - Plein 44

Laat je vereeuwigen door de rondlopende sneltekenaars Case en Wil, die in slechts enkele minuten jouw karikatuur weten te vangen en vereeuwigen op een bierviltje. Een perfect souvenir van de Vierdaagsefeesten!

Placeholder for MAANDAG ZelfportretMAANDAG Zelfportret
Placeholder for 16 07 2019 De Kaaij Pontje Jan Willem de Venster 116 07 2019 De Kaaij Pontje Jan Willem de Venster 1

DINSDAG - Gratis heenvaart pontje - Stadseiland Stek

Show jouw polsbandje bij de heenvaart van het pontje naar Stadseiland Stek en maak gebruik van een gratis enkele reis!

WOENSDAG - Kinki Cut Caravan - Kelfkensbos festival

Nijmegen kleurt roze op Roze Woensdag! Show je support aan de LHBTQIA+ community door je look tijdelijk roze te laten transformeren bij de Cut Caravan! Een uniek en feestelijk ervaring zoals je mag verwachten bij een bezoek aan de Kinki kappers.

Placeholder for WOENSDAG Kinki Cut CaravanWOENSDAG Kinki Cut Caravan
Placeholder for DONDERDAG 4 De InsectenmanDONDERDAG 4 De Insectenman

DONDERDAG - Insectensnack - Smaakmarkt

Bezoek de foodtruck van De Insectenman en proef jouw bijzondere insectensnackje. Deze Beuningse held verwerkt insecten, speciaal gekweekt voor consumptie, in heerlijke hapjes. Je herkent ze dus niet meer als insect en kunt je zo beter concentreren op de smaak. Maak kennis met het voedsel van de toekomst en laat je inspireren!

VRIJDAG - Pak je ZENmoment - Marikenstraat (boven)

Pak je ZENmoment en beleef een klein verwondermomentje te midden van al het feestgedruis. Schop je schoenen uit, neem een flinke ademteug en start via een koptelefoon vol natuurgeluiden een reisje door de ZINtuigen. Ludieke ZEN influencers nodigen je uit voor jouw ultieme momentje van ZEN. Gegarandeerd dat je er fris, blij en opgeladen weer vandaan komt, helemaal klaar voor jouw laatste feestavond!

Placeholder for VRIJDAG Pak je zenmomentVRIJDAG Pak je zenmoment
Login
Bekijk winkelwagen