Het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland is ieder jaar weer ons uitgangspunt. Onder aanvoering van een directeur organiseert een klein, jong en fris team dit Nijmeegse evenement. Hierbij wordt het team jaarlijks versterkt door een aantal projectteamleden en hebben we bovendien een Raad van Toezicht.

Stichting Vierdaagsefeesten is onderdeel van ACBN Evenementenbureau Nijmegen.

Stichting Vierdaagsefeesten: een echte projectorganisatie.

Het team

Een enthousiast en professioneel team dat al menig horde genomen heeft en nooit te beroerd is om een stapje extra te zetten.

Ieder versterkt het team met zijn of haar bijzondere passie voor zowel de organisatie als voor de stad. Door individuele krachten en kennis te bundelen, vullen we elkaar aan en leren we van elkaar. Maar niet alleen het team maakt dit jaarlijkse evenement tot een groot succes.

Zonder bezoekers en partners zou het evenement nooit mogelijk zijn. We zijn blij dat we als organisatie ook ons steentje kunnen bijdragen aan de realisatie van weer een volgende editie van de Vierdaagsefeesten.

Stuurgroepen

Naast de projectorganisatie, projectteamleden en Raad van Toezicht, hebben we ook drie waardevolle stuurgroepen met omwonenden, bezoekers en ondernemers. Per stuurgroep organiseren we vier keer in het jaar een bijeenkomst om hen te betrekken bij de ontwikkelingen en vernieuwingen van de Vierdaagsefeesten.

We prijzen ons gelukkig met waardevolle opmerkingen en kritische kanttekeningen die we aangereikt krijgen vanuit onze stuurgroep leden.
Woon je in de binnenstad, heb je ook een horeca-onderneming of ben je een trouwe bezoeker van ons evenement én wil je graag uitgenodigd worden voor de bijeenkomsten van één van deze drie stuurgroepen?

Stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 024-3233163 en vraag naar Madelon Kersten.

Vacatures Raad van Toezicht

Momenteel zijn er 2 vacatures voor de Raad van Toezicht van Stichting ACBN en Vierdaagsefeesten. Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Joris Bouwmeister: [email protected]

Maak hieronder kennis met:

Joris Bouwmeister

Directeur Bestuurder

Leo Weterings

Directeur Vierdaagsefeesten

Mark Prinsen

Zakelijk Manager

Marieke Peters

Manager Programmering

Madelon Kersten

Projectmanager

Marlijn Hoefnagel

Marketingmanager

Rowin van Wijhe

Verpachtingen & Veiligheid

Marit Veeneman

Mobiliteit, Duurzaamheid & Facilitering

Suzanne Kuijpers

Officemanager & Communicatie

Marie-An Timmermans

Secretariaat & Bestuursondersteuning

Linda Kok

Secretariaat & Projectondersteuning

Inge Ormel

Controller

Raad van Toezicht

Ina Hol

Raad van Toezicht

Antoine Driessen

Raad van Toezicht

Wilbert Gitmans

Raad van Toezicht