16-22 juli 2022nijmegen

Werken bij

Placeholder for Koningsplein Vierdaagsefeesten Peter BeijersKoningsplein Vierdaagsefeesten Peter Beijers

De leukste zeven dagen van het jaar achter de schermen meemaken? Dat kan! Houd deze pagina in de gaten voor vacatures en aanmelden voor vrijwilligers.

Vierdaagsefeesten nodigt je uit om uit je comfortzone te stappen en je te laten verrassen. Juist op de plekken waar je het niet verwacht vind je de beste optredens en de leukste mensen. Sluit nieuwe vriendschappen, ga tegen de hokjesgeest en de filterbubbel in en vier feest met open blik! Hoe kan dat beter dan in een functie achter de schermen?

Placeholder for ACBN Amb mei DSC 0409ACBN Amb mei DSC 0409

Werken tijdens de Vierdaagsefeesten

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor werken tijdens de Vierdaagsefeesten. Houd deze pagina in de gaten voor de volgende editie!

Werken bij onze organisatie

Medewerkers

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij het evenementenbureau ACBN of bij Stichting Vierdaagsefeesten. Indien je toch een open sollicitatie wil sturen, mail dan naar info@vierdaagsefeesten.nl

Raad van Toezicht

Momenteel zijn er 2 vacatures voor de Raad van Toezicht van Stichting ACBN en Vierdaagsefeesten. Bekijk hier de vacature.

Stage

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan Vierdaagsefeesten 2022? We hebben van februari t/m juli weer een aantal stageplaatsen, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, sales, duurzaamheid en veiligheid. Interesse? Mail dan op tijd naar info@vierdaagsefeesten.nl!