13-19 juli 2024Nijmegen
Group

Two of a Kind

Placeholder for FotoFoto

Hallo allemaal,

Wij zijn Marco en Wilma Massar- Akkermans, wij wonen in St.Willebrord, Nederland en zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd. Samen hebben gespeeld bij “ Renegade” en “ Bare Essentials “.

Sinds dit jaar gaan we samen verder als duo genaamd : “ Two of A Kind “

Door corona konden we niet optreden. Marco heeft inmiddels ook een eigen opname studio genaamd “ MAAK studio" , hij had al lange tijd muziek en tekst liggen van een song.

Deze heeft hij toen uitgewerkt en daar is onze eerste track : “ Walk on the sidewalk of memory lane". Zo leuk onze eerste echte CD-single. Omdat wij al ook al geregeld eens bij zorgcentra optreden, dachten we , toch maar een naam te verzinnen voor een duo. Waarom Two of a Kind, nou wij zijn net twee handen op één buik. Zelfde smaak van muziek.

Hij denkt en ik roep het, vandaar. Ook ik ( Wilma ), had al enige tijd een tekst geschreven wat over de scheiding gaat en wat voor impact dat had op de kinderen. De melodie kwam spontaan op een avond boven borrelen . Dus onze tweede track was een feit : “ A Mother’s Love.

Wij willen binnenkort een Verzamel cd uitbrengen met onze eigen liedjes en wat covers.

Wij treden accoustisch op , maar ook met een muziekband. Voor luisterpubliek en dansers, dus voor ieder wat wils. Ook hebben we al 3 live streams gedaan via Facebook, wat ook heel erg goed ontvangen is.Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Login
Bekijk winkelwagen