Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for ThejointThejoint

The Joint Reunion is terug met een zandig, strandige editie op Stadseiland Stek.

Lekker losgaan op Ludacris of jiggy gaan op Jay-Z... De tijd dat Beyonce nog kindloos was en nog niet haar wedergeboorte had, Prodigy, Guru en ODB nog een kloppend hart hadden en de tijd dat Pharrell nog muziek maakte met Chad Hugo en er nog 'Star Trek' tekens de lucht in gingen, als er een Neptunes track werd gedraaid.

Eens was er ook een straatfilosoof uit een koninklijke wijk in New York die niet kon leven zonder zijn radio, waar hij cassettes op kon draaien van een crew die BDP heette uit de South Bronx. In een andere wijk van die stad had je een clan die naar zoveel kung-fu films had gekeken, dat ze daardoor inspiratie kregen voor een nu legendarische plaat. Dan was er ook nog die grote volslanke kerel die je op straat in Brooklyn kon vinden, voordat hij ontdekt werd door een Bad Boy producer die zijn kantoor in Manhattan had...

Hip-hop heeft een mooie geschiedenis en op deze avond neemt DJ J-Flava jou mee op een reis door deze voltooid verleden tijd... The Joint Reunion is niet alleen de gegarandeerd goede gerijpte hip-hop, maar ook de meest gekke, sexy, coole en vooral lekkerste r&b-classics glijden deze avond door de speakers bij Stadseiland Stek.

Om maar even met die straatfilosoof LL Cool J te spreken: 'Don't call it a comeback, we've been here for years.'

Thema

Placeholder for Themagrenzeloos genietenThemagrenzeloos genieten

Grenzeloos genieten

Gooi je heupen los en geniet van muziek uit alle windstreken. Salsa, latin, wereldmuziek, reggae,…

Locatie & podium

Placeholder for Vierdaagsefeesten logo witVierdaagsefeesten logo wit

Stadseiland Stek - Strandbar Stek

Login
Bekijk winkelwagen