Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Speelzand (4+)

Placeholder for 14 7 2019 Festival op het Eiland Hernan Vitenberg14 7 2019 Festival op het Eiland Hernan Vitenberg

Speelzand is het decor voor een variatie aan leuke activiteiten; vooral voor jong maar in de avonduren ook voor oud! Zeven dagen lang kunnen de kids hier in de middag terecht voor knutselen, een drumcaravan, djembé workshops, een heuse kinderdisco en meer! Tevens zijn er gedurende de hele week verschillende kermisattracties, waaronder een draai- en zweefmolen.

14:00-17:00 Kinderdisco + Veertjes zetten
14:00-17:00 Knutselen met Stichting Gast
14:00-17:00 Circus Kiko workshop

Stichting Gast

St. Gast is een kleine Nijmeegse organisatie die al 20 jaar bestaat en ongedocumenteerde inwoners van Nijmegen ondersteunt. Onze gasten komen uit verschillende werelddelen. Op Stadseiland Stek faciliteert Gast zeven dagen lang een creatieve knutselmiddag.

Circus Kiko
In de open piste jongleer workshops van Circus Kiko kunnen de kinderen zelf een poging wagen met de verschillende jongleer trucs en spelen met de jongleer materialen. De kinderen kunnen jongleren met ballen, ringen, kegels, diabolo, flowersticks en chinese bordjes draaien. Zij kunnen komen en gaan en weer terug komen (tot maximaal zo'n 20 deelnemers tegelijkertijd) en steeds zelf bepalen waarmee ze hoe lang willen oefenen en uitproberen en spelen.

Ouders zijn (als de drukte het toe laat) ook welkom om een poging te wagen en/of de kinderen aan te moedigen. Jongleur Kiko helpt op weg, doet voor, legt uit, leert een extra truc aan wie het al (een beetje) kan en laat natuurlijk ook zelf af en toe de nodige jongleer trucs zien.

Thema

Placeholder for Vierdaagsefeesten KidsVierdaagsefeesten Kids

Kids

Van kinderdisco tot workshop djembe, en van rennen over de stormbaan tot spelen in het…

Locatie & podium

Stadseiland Stek - Speelzand

Login
Bekijk winkelwagen