13-19 juli 2024Nijmegen
Group
Placeholder for 14 7 2019 Festival op het Eiland Hernan Vitenberg14 7 2019 Festival op het Eiland Hernan Vitenberg

Speelzand is het decor voor een variatie aan leuke activiteiten; vooral voor jong maar in de avonduren ook voor oud! Zeven dagen lang kunnen de kids hier in de middag terecht voor knutselen, een drumcaravan, djembé workshops, een heuse kinderdisco en meer! Tevens zijn er gedurende de hele week verschillende kermisattracties, waaronder een draai- en zweefmolen.

14:00-17:00 Kinderdisco & Veertjes zetten
14:00-17:00 Knutselen met Stichting Gast

18:00-19:00 Strand-Up Comedy

Stichting Gast
St. Gast is een kleine Nijmeegse organisatie die al 20 jaar bestaat en ongedocumenteerde inwoners van Nijmegen ondersteunt. Onze gasten komen uit verschillende werelddelen. Op Stadseiland Stek faciliteert Gast zeven dagen lang een creatieve knutselmiddag.

Strand-Up Comedy
Na een aantal supergeslaagde shows bij de Strandbar komt Strand-Up Comedy bij Stek nu naar het Stadseiland! Tijdens een show van een uur neemt lokale lolbroek Bert Keurentjes je mee op een ontdekkingstocht langs vier van de grappigste comedians die ons land rijk is. Want zeg nou zelf: hoe kun je een avondje Zomerfeesten nu beter beginnen dan met een potje lachen onder het genot van een potje bier?

Locatie & podium

Stadseiland Stek - Speelzand

Login
Bekijk winkelwagen