13-19 juli 2024Nijmegen
Group

MmoozZ

Placeholder for Mmooz ZMmooz Z

De bezetting van MmoozZ is al jaren ongewijzigd. Het is een hechte, zeer goed op elkaar ingespeelde, groep muzikanten. Ondanks die jarenlange ervaring blijft MmoozZ jeugdig, energiek, enthousiast, professioneel én vooral creatief!

De creativiteit van de band, naast en op het podium, is uniek. Wist je dat MmoozZ de eerste coverband is die jaarlijks een compleet nieuwe tour bedenkt? Komende NXT LVL Tour zelfs met een totaal nieuw podiumdesign. MmoozZ blijft zich steeds weer opnieuw uitvinden, zodat de show niet alleen fris voor jullie is maar ook voor de bandleden zelf.

NXT LVL neemt je mee op een reis van ca. 3 uur. Een show met hits waarvan je het bestaan bent vergeten tot en met de hit die je gisteren voor het eerst op de radio hoorde. De hits denderen over je heen. MmoozZ is niet voor niets ‘De band met meer dan 130 hits in 180 minuten’.

‘Het is dat MmoozZ geen eigen muziek uitbrengt, anders speelden ze in stadions’ is één van de mooiste complimenten die gegeven zijn aan MmoozZ. Ieder optreden spelen ze alsof het hun eerste, hun laatste of hun grootste show ooit is. Die energie is aanstekelijk. Zo word je meegenomen op een muzikaal avontuur en laat de band je niet meer los.

Oh ja, met de ‘By Request’ kaartjes kan je óók nog zelf aangeven wat je wilt horen. En daar wordt verrassend vaak gehoor aan gegeven!

MmoozZ is met recht al jarenlang één van de, zo niet dé, beste coverband van Nederland.

Thema

Placeholder for 6 hits van alle tijden6 hits van alle tijden

Hits van alle tijden

Of je nu van de 80's, 90's, 00's of 10's houdt, de fijnste classics vind je op de…

Locatie & podium

Placeholder for Cafe de grote markt logoCafe de grote markt logo

Grote markt - Zuid

Login
Bekijk winkelwagen