Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

LOW HANGIN’ FRUIT

Placeholder for LHFLHF

Een kersverse band!

Maar gevuld met ervaren muzikanten die niets liever willen dan plezier maken met elkaar, en het publiek. Het repertoire ligt ergens tussen Celine Dion, Slayer en Mart Hoogkamer.

Het schiet alle kanten op en het publiek bepaalt regelmatig wat er wel of niet wordt gespeeld. Alles kan en mag, en vooral de liefde voor het vak en elkaar spat er bij deze band vanaf.

Frontvrouw Sher manoeuvreert zich schaamteloos door alle heerlijke foute hits heen en betovert iedereen die op haar pad komt met een haar kenmerkende warme stem, zelfspot en een flinke dosis charisma.

Zij wordt bijgestaan door de vingervlugge en getalenteerde gitarist Bart, die graag zijn solo's tussen de mensen speelt en ieder genre met al het gemak kan wegspelen. De altijd goedgemutste drummer Thijs, die regelmatig in rap uitbreekt en niet langer dan 3 nummers op z'n drumkruk kan blijven zitten. Er moet gedanst worden. En natuurlijk ook de man die wel echt de meeste danspasjes op een avond maakt en het publiek wild maakt met zijn toegewijde backing vocals en dad jokes, Niek op bas.

Locatie & podium

Placeholder for Grotestraat wit transparantGrotestraat wit transparant

Groots in de Grotestraat

Groots in de Grotestraat. Tijdens de Vierdaagsefeesten voorziet de Grotestraat u van diverse…

Login
Bekijk winkelwagen