Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Verdieping Ramblas do 20 jul. 16:45 - 17:30 do 20 jul. 14:00 - 14:45

JOASH

Placeholder for Spark That We Fired On JOASH Official VideoSpark That We Fired On JOASH Official Video

Met een combinatie van metaforische teksten en melodieuze pop achtige gitaarpartijen, verpakt ‘JOASH’ alledaagse gebeurtenissen in akoestische soft pop.

JOASH haalt energie uit doordachte teksten, hij laat zich dan ook inspireren door John Mayer, Ed Sheeran en Douwe Bob. In zijn muziek mixt JOASH het genre americana en singer-songwriter met een vleugje country & blues met een divers, maar pop georiënteerd, repertoire tot gevolg.

Na het uitbrengen van ‘Spark That We Fired On’ en ‘Stranger In The Night’, bracht JOASH op 14 februari (valentijnsdag) zijn nieuwe single ‘Nothing Between Us’ uit. Niet zonder toeval, het nummer gaat natuurlijk over de liefde. De country-achtige melodie neemt je in een train-beat tempo mee in het verhaal van de relatie tussen JOASH en zijn vriendin Vera.

“Ik ben iemand die continu het randje opzoekt met de goede hoop deze grens telkens te kunnen verleggen. Dit gaat gepaard met successen en geluk, maar óók met tegenslagen en twijfels. Deze elementen vormen de basis van mij als persoon, dat is wie ik ben. Juist daarom komen deze elementen naar voren in mijn muziek.” – JOASH

Thema

Placeholder for ThemaverdiepingThemaverdieping

Verdieping

Even de rust en ruimte opzoeken? Concerten op bijzondere locaties? Je nieuwsgierigheid prikkelen?…

Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Login
Bekijk winkelwagen