Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Hits van alle tijden De Regenboog zo 14 jul. 22:00 - 22:30

Jill Helena

Placeholder for Jill 2024Jill 2024

Jill Helena is al jaren een graag geziene gast op de Nederlandse en internationale podia. Met haar imponerende stemgeluid, mooie verschijning en veelzijdige repertoire weet zij ieder optreden tot een groot succes te maken. Van swingende disco, Nederlandstalig urban tot tranentrekkende powerballads.
Jill werd in Nederland bekend dankzij haar deelname aan verschillende TV talentenshows waaronder The Winner is en The Voice of Holland. Ze behaalde in 2013 de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer 'Als alle lichten zijn gedoofd'. Een jaar later zong Jill samen met Jaap Reesema de leader in van de populairste dagelijkse Nederlandse soap ‘GTST’. Ook nam Jill een duet ‘In m’n armen’ op met Thomas Berge.
Na een aantal jaren schrijven en werken in het buitenland besloot Jill twee jaar geleden mee te doen aan het succesvolle RTL programma ‘All Together Now’ en blies de 100-koppige jury omver met haar uitvoering van de Celine Dion versie van ‘All by myself’. De winst legde haar geen windeieren en ze bracht in eigen beheer in 2020 de single ‘I wanna know what love is’ uit, een dance versie van de jaren 80 hit van Foreigner.
Het jaar 2022 staat voor mooie nieuwe plannen voor Jill. Ze begon het jaar al goed met haar optreden in het zangprogramma ‘Better Than Ever’, wekelijks bekeken door meer dan 1 miljoen mensen op RTL 4. Ze vertelde haar verhaal en zong een eigen versie van de Queen-song 'The show must go on'. Ze kreeg een staande ovatie en wist wederom menigeen tot tranen te roeren. Het nummer is inmiddels ook verschenen op alle streaming platforms waaronder Spotify.

Thema

Placeholder for Themahits van alle tijdenThemahits van alle tijden

Hits van alle tijden

Of je nu van de 80's, 90's, 00's of 10's houdt, de fijnste classics vind je op de…

Locatie & podium

Placeholder for Regenboog Logo Rot Eind Nijm2021 ZWRegenboog Logo Rot Eind Nijm2021 ZW

De Regenboog

Bar De Regenboog staat al jaren landelijk bekend als feestcafé. Het merendeel van de bezoekers is…

Login
Bekijk winkelwagen