Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

HAN Sport & Bewegen Kids Lab

Placeholder for RING FITRING FIT

HAN Sport & Bewegen – Seneca presenteert zich

Game case met Nintendo Switch RING FIT Adventure
Nintendo Switch console verwerkt in een mobiele game case voor op locaties. De ervaring combineert fitness met de fun van een avontuurgame, waarin spelers het om beurten strijden om een topscore neer te zetten.

Meta Quest 3 VR bril 
Virtual Reality experience met een uitgebreid game aanbod. Denk hierbij aan boksen, tafeltennis, achtbanen en nog veel meer!

QUELL
Een meeslepende immersive reality fitness experience om overal te spelen. Quell is de toekomst van fitness gaming. Bij immersive reality komen de virtuele en de echte wereld samen.

HAN SENECA
Hoe gezond en vitaal ben jij? Kom erachter bij het mobiele test- en meetlab van HAN SENECA. Met dit soort testen kan de HAN de fysieke toestand van allerlei doelgroepen meten en onderzoek doen.

VOORDELEN VOOR LIJF EN BREIN
Bertrik Berfelo, docent en onderzoeker, legt uit waarom de HAN praktijkgericht onderzoek naar sport en bewegen belangrijk vindt: "Met 3,2 miljard gamers wereldwijd is gamen een gegeven van deze tijd. De vraag is hoe we hier mee omgaan. We zien dat technologie bijdraagt aan meer zitten, maar dat het ook kan helpen om mensen meer in beweging te krijgen. En precies dat is onze missie. We doen onderzoek naar gamen en bewegen, wat helpt om te laten zien dat een combinatie mogelijk is. Al helemaal door het inzetten van technologische innovaties. Meer balans tussen gamen en bewegen levert bewezen voordelen op in je lijf én je brein." De HAN laat je graag ervaren wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.

KOM IN BEWEGING!
Iedereen is van harte welkom, in het Kidslab tijdens de Vierdaagse. Loop binnen op donderdag 18 juli van 14 tot 18 uur op het Mariënburplein, met of zonder kids. De HAN daagt je graag uit om in beweging te komen en te ervaren hoe leuk gamen en sporten tegelijk is. Hiermee willen we het verschil maken.

Thema

Placeholder for ThemakidsThemakids

Kids

Van kinderdisco tot workshop djembe, en van rennen over de stormbaan tot spelen in het…

Locatie & podium

Placeholder for Marienburg logo def 2Marienburg logo def 2

Mariënburgplein - Kidslab

Login
Bekijk winkelwagen