13-19 juli 2024Nijmegen
Group
Credible wo 19 jul. 17:30 - 18:00 wo 19 jul. 19:00 - 19:45

Flamingooos

Placeholder for Flamingos zingendFlamingos zingend


De Flamingooos dans show en amusementsorkest duo worden ook wel in het amusementscircuit “het matinee orkest van de toekomst” genoemd. Dit duo , bestaande uit de achterneven Frans en Peer van Oirschot, heeft al zoveel km’s op hun entertainmentteller staan dat het klokje dol is gedraaid. Festivals, kermissen zegt u het maar, de Zwarte Cross, Concert at Sea, moesten er ook al aan geloven.

Al hun ervaring uit het bruiloften en kermiscircuit komt samen in deze act. Dit dans, show- en amusementsorkest duo is gespecialiseerd om alle dansvloeren aan het zwieren en zwaaien te krijgen. U wilt een polonaise, een foxtrot ,een summerparty of gewoon lekker roeien met de hele dansvloer, de Flamingooos zullen het met een brede glimlach op hun gezicht voor u verzorgen. Golden Oldies van George Baker, The Cats en Frank Ferrari worden net zo makkelijk gezongen als de nieuwste kneiters van Dj Paul Elstak of Django Wagner.

Enthousiast en met een gebleekte glimlach brengen de Flamingooos hun muziek en is het iedere keer op keer weer een speciale belevenis.

Locatie & podium

Placeholder for Logo alleen tekst witLogo alleen tekst wit

Credible

Credible biedt aan het einde van de Hertogstraat een vertrouwde gezellige setting om de hele avond…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Login
Bekijk winkelwagen