15-21 juli 2023nijmegen

Copycat

Placeholder for CopycatCopycat

Copycat

De mannen van Copycat kunnen in Zeeland werkelijk waar niet meer rustig over straat. Helden zijn het daar, en wij van Café Van Ouds vinden dat meer dan terecht. Daarom vliegen wij ze voor jullie wederom in naar Nijmegen!

Misschien hebt u zichzelf wel eens afgevraagd: “Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat mijn favoriete nummer nóg beter klinkt als het live wordt gespeeld?” Wij beloven dat deze gedachte minimaal twintig keer door uw hersenpan schiet wanneer Copycat voor u staat te spelen.

Copycat bestaat uit de absolute topklasse van muzikanten in de Benelux. Zéér gerespecteerd binnen de muzikantenwereld maar zeer geliefd bij iedere muziekliefhebber. Met het grootste gemak vertonen ze de moeilijkste kunsten. Wat het zo bijzonder maakt? Of ze nou John Mayer, Bruno Mars, Bryan Adams of Amy Winehouse spelen; het gaat met een souplesse waar je U tegen zegt.

Copycat laat de moeilijkste nummer een eitje lijken. Nóg beter dan het origineel, een nóg betere sound en sowieso veel leuker om naar te kijken. Deze helden moet je gezien hebben!