Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for BUNKERBUNKER

Een bombastische afsluiter voor een festival, waarbij de energie je aderen in stroomt en het publiek samen met de band het terrein op zijn grondvesten laat schudden. Uit die adrenalinekick en de ervaring met brassbands voor groot publiek, ontstond bij frontman Luuk het idee van een nieuwe titel voor dit muziekgenre: powerbrass. Deze muziekstijl heeft de dansbare kern van funky ritmes, dance beats en rave sferen. En mét heldere en krachtige koperklanken vervormt de muziek tot een energie, om als luisteraar bij op te stijgen.
Met een gezamenlijke passie voor de dansende en zwetende massa hebben de vijf podiumbeesten elkaar muzikaal gevonden in de band die deze muziekstijl omarmt: BUNKER.
De naam BUNKER tekent voor de bandleden de ervaring van de liveshows. Met hun eigen muziek wil de band het publiek meenemen in een extase, een moment, helemaal afgezonderd van de buitenwereld: alleen maar los gaan. Als die symbiose van band en publiek bij elk divers publiek leidt tot sitdowns, meezingen en opstijgen, dan weet je dat je iets bijzonders te pakken hebt.

De Delftse heren blijven innoveren aan hun muziek- en showarsenaal. In hun eigen repetitie bunker schrijven ze hun muziek vóór de ervaring en energie van het publiek.
De strakke drum-beats en de stalen bariton zorgen voor de fundering. En de veelzijdige keys storten zich als beton onder het koperen afweergeschut: knallen en beuken!


Locatie & podium

Placeholder for De Kaaij logo vectoren witwitDe Kaaij logo vectoren witwit

De Kaaij

De Kaaij Nijmegen is tijdens Vierdaagsefeesten een vrijhaven, een warme herberg waar je gerust je…

Login
Bekijk winkelwagen