16-22 juli 2022nijmegen

Ondernemers

Placeholder for JWV06156 2JWV06156 2

Diversiteit, innovatie en duurzaamheid. Dit zijn de belangrijkste criteria op basis waarvan wij ondernemers selecteren voor deelname aan de Vierdaagsefeesten.

Standplaatshouders

Er is niet vanzelfsprekend ruimte voor een kraam van alle standplaatshouders die aanvragen. Bovendien zien we veel van onze ondernemers jaarlijks terug. Standplaatsen met producten die bijvoorbeeld lokaal, biologisch en Fair Trade zijn, passen goed in onze duurzaamheidsmissie en worden eerder geplaatst.

Aanmelden voor standplaats (kermisattractie, foodtruck of andere kraam)
Heb je als ondernemer nog niet eerder deelgenomen aan de Vierdaagsefeesten, maar heb je toch belangstelling én denk je dat jij met jouw concept bij ons past? Meld je dan aan voor de reservelijst. Deze lijst gebruiken wij om te zoeken naar geschikte kandidaten voor nieuwe of vrijgekomen standplaatsen.

Podia (vermaakcentra en evenementenpleinen)

Wanneer er ruimte ontstaat voor nieuwe podia, zoeken wij naar een ondernemer die op basis van concept het beste aansluit bij een eventueel hiaat in de programmering, zodat er een goede balans ontstaat voor alle publieksgroepen. Voor 2022 is het Kronenburgerpark als locatie vrijgekomen. Iedereen die wil kan nog t/m 15 maart 2022 een plan indienen voor deze locatie.

Wanneer er meerdere ondernemers interesse hebben in dezelfde locatie, hanteren wij de volgende beoordelingsregels.

Aanmelden voor idee podium, evenementenplein of vermaakcentrum

De voorinschrijving voor Vierdaagsefeesten 2022 is inmiddels gesloten. De definitieve inschrijfformulieren moeten uiterlijk op 15 maart 2022 bij ons zijn ingediend. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met Rowin.

Eerder deelgenomen

Heb je als ondernemer deelgenomen aan de vorige editie van de Vierdaagsefeesten? Dan ontvang je automatisch het digitale inschrijfformulier voor de volgende Vierdaagsefeesten. Mochten er wijzigingen zijn in je contactgegevens, geef deze dan door aan Rowin via r.van.wijhe@vierdaagsefeesten.nl

Ondernemersinfo

Speciaal voor onze ondernemers hebben we een digitaal boekje met Ondernemersinfo (Oranje Boekje) samengesteld. In dit boekje vind je informatie over algemene voorwaarden, voorschriften standplaatsen food en non food, voorschriften terrassen, vermaakcentra en evenementpleinen, en informatie over onder andere parkeren, geluidsnormen, crowdcontrol, opbouw en afbouw, en de afvalophaaldienst.

Download hier (PDF) het Oranje boekje (2019) voor ondernemers.