Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Stevenstoren Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 9Stevenstoren Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 9

Woensdag 21 juli - kopie

Geen Vierdaagsefeesten, toch een beetje feest! Op woensdag 21 juli kun je uiteraard terecht op een van de vele Nijmeegse terrassen. Daarnaast vind je de sfeer van het Valkhof Festival, Stevenskerk Live en Otis Park elders in de stad!

Nijmegen heeft de groot­ste ter­ras­dichtheid van Ned­er­land! De ide­ale plek om neer te strijken in de derde week van juli, want dan zijn ze boven­di­en in Vierdaagsefeestenstijl.

Op som­mige locaties kun je zelfs let­ter­lijk de sfeer van de Vier­daagse­feesten proeven met een spe­ci­aal lim­it­ed edi­tion Vier­daagse­feesten­biert­je!

Placeholder for GEENVI1GEENVI1
Placeholder for Waalkade Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 1Waalkade Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 1
Placeholder for JWB00373 2JWB00373 2
Placeholder for De Achtertuin Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 2De Achtertuin Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 2

Stevenskerk Live

I am Oak 20.30u - Stevenskerk

Thijs Kuijken, frontman van de Utrechtse altfolkformatie I Am Oak, staat bekend als een artiest die liever verkent dan onthult. Die denkwijze komt ook tot uiting in zijn muziek: slepend van karakter en zich overleverend aan het moment, zijn stemgeluid aangenaam zwevend tussen klank en poëzie. Kuijken kan gevoelens en gedachten prachtig omzetten in beschouwingen van natuurfenomenen en landschappen.

Placeholder for I Am Oak 1920x1080I Am Oak 1920x1080
Placeholder for Kapel Valkhof Festival door Paul WijsenKapel Valkhof Festival door Paul Wijsen

X Valkhof Festival

Het plan X van het Valkhof Festival met een line-up tjokvol spannende namen, (inter)nationale toppers van morgen en ontdekkingen die je je jaren later nog steeds zal herinneren. Met vandaag:

Openluchttheater de Goffert – 18u
Alabaster dePlume – Athletic Progression – SMANDEM

TICKETS EN INFO

Doornroosje – 21u
DIKKE – sor
TICKETS EN INFO

Extrapool – 20.30u
Diepenmaat/Sallaerts – Wouter van Veldhoven en Dianne Verdonk

TICKETS EN INFO

Otis x Brebl

Het Otis Park vind je deze zomer niet buiten, maar binnen, in Brebl! Tijdens de Jazz Republic Sessions bij Otis Park verwelkomt de Nijmeegse gitarist Richie Reichgelt dagelijks bijzondere gasten om het podium mee te delen. Richie Reichgelt is door de jaren heen geïnspireerd geraakt door zijn ervaringen met verschillende stijlen uit verschillende projecten en culturen. Speciaal voor Otis x Brebl komt Reichgelt elke woensdag met een wisselend programma van stijlen en met zowel gerenommeerd als nieuw talent tijdens zijn Jazz Republic Sessions. Met op woensdag 21 juli Anton Goudsmit als gast.

Placeholder for JRS 2JRS 2
Login
View cart