Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Grote Markt Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 1Grote Markt Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 1

Maandag 19 juli

Geen Vierdaagsefeesten, toch een beetje feest! Op maandag 19 juli kun je uiteraard terecht op een van de vele Nijmeegse terrassen. Daarnaast gaat Schrijvers in de Stevenskerk door en vind je de sfeer van het Valkhof Festival elders in de stad!

Ter­rassen

Nijmegen heeft de groot­ste ter­ras­dichtheid van Ned­er­land! De ide­ale plek om neer te strijken in de derde week van juli, want dan zijn ze boven­di­en in Vierdaagsefeestenstijl.

Op som­mige locaties kun je zelfs let­ter­lijk de sfeer van de Vier­daagse­feesten proeven met een spe­ci­aal lim­it­ed edi­tion Vier­daagse­feesten­biert­je!

Placeholder for GEENVI1GEENVI1
Placeholder for Waalkade Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 1Waalkade Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 1
Placeholder for JWB00373 2JWB00373 2
Placeholder for De Achtertuin Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 2De Achtertuin Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 2

Schrijvers in de Stevenskerk

Manon Uphoff (1962) is schrijver, scenarist en beeldend kunstenaar. Haar debuut Begeerte werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs, de Anton Wachterprijs én de ECI-prijs. Haar meest recente roman Vallen is als vliegen werd met grote lof overladen door recensenten, boekverkopers, schrijvers en lezers. Schrijver Jaap Robben zei erover: “Dit boek gaat over onveiligheid, over misbruik, maar niet op een manier die je verwacht. Dit boek is zo anders dan wat je ooit gelezen hebt.”

Stevenskerk Nijmegen, 14.00-15.00 uur, aansluitend boekverkoop en signeren. Entree gratis, reserveren verplicht.

Placeholder for Uphoff Manon 2 c Céline Simons RVUphoff Manon 2 c Céline Simons RV
Placeholder for Kapel Valkhof Festival door Paul WijsenKapel Valkhof Festival door Paul Wijsen

X Valkhof Festival

Het plan X van het Valkhof Festival met een line-up tjokvol spannende namen, (inter)nationale toppers van morgen en ontdekkingen die je je jaren later nog steeds zal herinneren. Met vandaag:

Openluchttheater de Goffert – 17u tot 23u
Faux Real 4b2m
TICKETS EN INFO

Stevenskerk – 19u30
Finn Ronsdorf
TICKETS EN INFO

Doornroosje – 19u30
Hemelbestormer Solar Temple
TICKETS EN INFO

Tableau Vivant @Extrapool – 20u
Stefan Kollee & Nobuka
TICKETS EN INFO

Login
View cart