Ambassadorsclub ontbijtbijeenkomst met gastspreker Björn Kuipers

Bent u een ondernemer uit Nijmegen e.o. en nieuwsgierig naar de Ambassadorsclub van Vierdaagsefeesten? Kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens onze ontbijtbijeenkomst op 24 september 2020 bij Concertgebouw de Vereeniging van 07:30 – 09:00 uur.

Na het welkomstwoord van onze voorzitter Walter Hamers, zal Leo Weterings, directeur, u tevens welkom heten. Hierna zal Björn Kuipers het woord nemen en u op inspirerende wijze meenemen in zijn wereld waar hij de link legt tussen topsport en het ondernemerschap.

Björn Kuipers is de beste scheidsrechter van Nederland op dit moment. Hij maakt zijn debuut als scheidsrechter in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar-FC Eindhoven. In 2013 krijgt hij de finale van de Europa League in Amsterdam toegewezen. In 2014 floot hij de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tevens floot hij op de EK’s van 2012 en 2016 en de WK’s van 2014 en 2018. Naast zijn functie als scheidsrechter is Kuipers succesvol eigenaar van een Jumbo supermarkt. Voor zijn voorbeeldfuncties heeft hij onlangs een lintje in ontvangst mogen nemen.

AANMELDEN  BIJEENKOMST
U kunt zich voor de bijeenkomst in september aanmelden via www.aanmelden-ontbijtbijeenkomst.eventbrite.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met bijgevoegd het toegangsbewijs.

LOCATIE
Concertgebouw de Vereeniging (Keizer Karelplein 2d, Nijmegen). Het restaurant van de Vereeniging is bereikbaar via de hoofdingang (aan de zijkant van het pand). Tevens is er de mogelijkheid om hier te parkeren.