Ambassadorsclub ontbijtbijeenkomst met gastspreker Björn Kuipers

Ben je een ondernemer uit Nijmegen e.o. en nieuwsgierig naar de Ambassadorsclub van Vierdaagsefeesten? Kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens onze ontbijtbijeenkomst in september bij Concertgebouw de Vereeniging van 07:30 – 09:00 uur.

Update 26-3-2020:

Het coronavirus en de maatregelen die momenteel van kracht zijn hebben grote impact op onze samenleving. De huidige omstandigheden zorgen ervoor dat we de voorjaarsbijeenkomst verplaatsen naar september 2020.

Wat betreft de doorgang van Vierdaagsefeesten volgen we de richtlijnen van het RIVM. Waarbij we uiteraard hopen dat, wanneer verantwoord, Vierdaagsefeesten 2020 doorgang kunnen vinden.

Na het welkomstwoord van onze voorzitter Walter Hamers, zal Leo Weterings, directeur, u tevens welkom heten en vertellen over de ontwikkelingen omtrent Vierdaagsefeesten 2020. Hierna zal Björn Kuipers het woord nemen en u op inspirerende wijze meenemen in zijn wereld waar hij de link legt tussen topsport en het ondernemerschap.

Björn Kuipers is de beste scheidsrechter van Nederland op dit moment. Hij maakt zijn debuut als scheidsrechter in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar-FC Eindhoven. In 2013 krijgt hij de finale van de Europa League in Amsterdam toegewezen. In 2014 floot hij de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tevens floot hij op de EK’s van 2012 en 2016 en de WK’s van 2014 en 2018. Naast zijn functie als scheidsrechter is Kuipers succesvol eigenaar van een Jumbo supermarkt. Voor zijn voorbeeldfuncties heeft hij onlangs een lintje in ontvangst mogen nemen.

Het belooft een interessante en inspirerende ontbijtsessie te worden.

AANMELDEN BIJEENKOMST

Exacte datum volgt zo spoedig mogelijk. Vanaf dat moment is aanmelden mogelijk.

 

LOCATIE

Concertgebouw de Vereeniging (Keizer Karelplein 2d, Nijmegen)

Het restaurant van de Vereeniging is bereikbaar via de hoofdingang (aan de zijkant van het pand). Tevens is er de mogelijkheid om hier te parkeren.