Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Ramblas ma 15 jul. 21:15 - 21:45

Yellofox

Placeholder for YellofoxYellofox

Het bijzondere eigen geluid van Yellofox is een heerlijke psychedelische mix van Americana, folk en rock 'n roll in een onmiskenbare seventies sound. Het artistieke hart van Yellofox wordt gevormd door het koppel Marc (gitaar) en Jorieke (cello & mandoline). Met een achtergrond als documentairemakers is het niet vreemd dat Yellofox vooral muzikale verhalenvertellers zijn. De songs stellen vragen over de tijd waarin we leven maar doen dit vanuit herkenbare menselijke emoties. Yellofox wil raken. Maar het is vooral de tomeloze energie en gedrevenheid die van het podium afspat tijdens een live performance wat Yellofox uniek maakt.

Yellofox nieuws:

- Na een heerlijke zomer vol optredens waaronder Bluegrass Festival Rotterdam, Live I Life, Den Haag en podia door heel Nederland is de band druk bezig het tweede studioalbum.

- De fantastische muziekreis van een maand afgelopen zomer door USA met optredens in oa Las Vegas, Nashville en het Blueridge Music Centre in Galax is een grote inspiratie voor de nieuwe plaat!

- De nieuwe single “Forever Young” doet het goed in de spotify lijstjes!

- Eind 2023 kwam het album ‘For The Dreamers’uit, waarna een tour volgde!

Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Login
Bekijk winkelwagen