Vierdaagsefeesten
12-18 juli 2025nijmegen

The Vonks

Placeholder for DSCF7030 1024x1536DSCF7030 1024x1536

Net als voorgaande jaren neemt Poppunt Gelderland weer twee dagen ons podium Poort over en presenteert daar dé Gelderse acts van dit moment. Van techno-dj tot metalband en van songwriter tot beatmaker: Poppunt heeft de meest opvallende acts uit onze regio altijd als eerste op de radar en zorgt dat jij ze live kunt meemaken.

Maandag 15 juli vind je er de schurende düsterfolk van überhaupt, psychedelische garagerock van The Garnals, energieke emopop van Bony Macaroni, instrumentale postrock van Mt. Echo en de beste platen van het ANKLEBITERS dj-team.

Op woensdag 17 juli vind je op De Poort de jazz-infused pop van Jade Doe, zomerse indie-reggae van Ayralynn, dansbare jazz-fusion van The Vonks en de bizar aanstekelijke tracks van het Politie Warnsveld dj-team.

Over The Vonks:


De missie is van The Vonks bestaat uit songs schrijven in de funktraditie met veel ruimte voor improvisatie en solo's. Met als gevolg dat elke live show anders is en de spanning en het spelplezier het publiek stimuleren om te dansen en te grooven. Dikwijls flirt de band met elementen uit (neo-) soul, jazz en rock, doch altijd met een groovy core.

Locatie & podium

Placeholder for VHF logo wit 4xVHF logo wit 4x

Valkhof Festival - Poort

Login
Bekijk winkelwagen