Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Strandbarstek creativitijn 163Strandbarstek creativitijn 163

Speelzand is het decor voor een variatie aan leuke activiteiten; vooral voor jong maar in de avonduren ook voor oud! Zeven dagen lang kunnen de kids hier in de middag terecht voor knutselen, een drumcaravan, djembé workshops, een heuse kinderdisco en meer! Tevens zijn er gedurende de hele week verschillende kermisattracties, waaronder een draai- en zweefmolen.

14:00-17:00 Veertjes zetten
14:00-17:00 Knutselen met Stichting Gast
14:00-17:00 Djembé workshop kids + vrij spel

Stichting Gast

St. Gast is een kleine Nijmeegse organisatie die al 20 jaar bestaat en ongedocumenteerde inwoners van Nijmegen ondersteunt. Onze gasten komen uit verschillende werelddelen. Op Stadseiland Stek faciliteert Gast zeven dagen lang een creatieve knutselmiddag.

Djembé workshop

Ontdek de leuke Djembé-workshop voor kinderen! Deze workshop gaat over muziek, plezier en het ontdekken van andere culturen. We gaan samen op avontuur met de djembé, een instrument uit Afrika dat geweldig klinkt en waar je lekker op kunt trommelen. Onze geweldige en ervaren workshopbegeleiders gaan jullie alles leren over de djembé. We gaan ontdekken hoe je je handen moet gebruiken, verschillende geluiden kunt maken en samen coole ritmes kunt spelen. Het wordt echt een feestje! Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met muziek maken of dat dit je eerste keer is. Iedereen is welkom!

Locatie & podium

Stadseiland Stek - Speelzand

Login
Bekijk winkelwagen