Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for PR 2023 achtergronden 15 07PR 2023 achtergronden 15 07

Net als vorig jaar geeft Planet Rose je Vierdaagse een flinke kickstart. We vullen elke hoek van Doornroosje met de beste techno op een grootse editie waar je door het hele pand van alles kunt ontdekken en waar je de rest van de week last van gaat hebben.

In de Rode Zaal staat in de hoofdrol een unieke b2b van “powervrouw of the hour” Cera Khin en de toekomstige superster RAVEN. Een b2b die niet eerder vertoond is en waarvan we nog meer verwachten dan de som der delen.

Ook komt Patrick Mason langs, ondertussen berucht om zijn energieke stage performance maar ook om zijn stevige techno extravaganza waarmee hij al menig zaal net zo hard heeft laten dansen als hij zelf danst. Verder bekende gezichten: na haar clubdebuut op Planet Rose begin vorig jaar keert opkomende superster MYRA terug naar Roosje en is de warmup is in handen van onze eigen OZUM.

De Paarse Zaal vinden we de pompende groove met Chlär, Delano Legito (De Missie), onze kersverse resident Reich en een closing set van onze eigen Locus Error

Cera Khin b2b RAVEN + Patrick Mason + Chlär + Delano Legito + MYRA + Locus Error + Reich + OZUM + more


Thema

Placeholder for 11 vier de nacht11 vier de nacht

Vier de nacht

Ook de complete binnenprogrammering ná middernacht is nu opgenomen in het programma…

Locatie & podium

Placeholder for Vierdaagefeesten Vier de nachtVierdaagefeesten Vier de nacht

Doornroosje

Ook de complete binnenprogrammering ná middernacht is nu opgenomen in het programma van…

Login
Bekijk winkelwagen