Vierdaagsefeesten
12-18 juli 2025nijmegen

Mt. Echo

Placeholder for 0550aafa fcf2 4f2f 821b 970f69f5d2330550aafa fcf2 4f2f 821b 970f69f5d233

Net als voorgaande jaren neemt Poppunt Gelderland weer twee dagen ons podium Poort over en presenteert daar dé Gelderse acts van dit moment. Van techno-dj tot metalband en van songwriter tot beatmaker: Poppunt heeft de meest opvallende acts uit onze regio altijd als eerste op de radar en zorgt dat jij ze live kunt meemaken.

Maandag 15 juli vind je er de schurende düsterfolk van überhaupt, psychedelische garagerock van The Garnals, energieke emopop van Bony Macaroni, instrumentale postrock van Mt. Echo en de beste platen van het ANKLEBITERS dj-team.

Op woensdag 17 juli vind je op De Poort de jazz-infused pop van Jade Doe, zomerse indie-reggae van Ayralynn, dansbare jazz-fusion van The Vonks en de bizar aanstekelijke tracks van het Politie Warnsveld dj-team.

Over Mt. Echo:


De instrumentale rock van Mt. Echo is hard, duister en toch ook een beetje lief. De afwisseling voert je mee in je gedachten zonder dat je er zelf erg in hebt. Mt. Echo wist al kreeg al aandacht buiten onze regio- en landsgrenzen; op Valkhof Festival zul je horen waarom. Hun nieuwste album is ook net uit!

Locatie & podium

Placeholder for VHF logo wit 4xVHF logo wit 4x

Valkhof Festival - Poort

Login
Bekijk winkelwagen