Lucky Fonz III

20:30 - 21:30 uur

Vrijdag 19 juli 2019 – 20:30 uur (deuren: 19:30 uur)
Stijl: singer songwriter, nederlandstalig, folk, pop

Geboren Nijmegenaar Otto Wichers is als Lucky Fonz III één van Nederlands meest geliefde en invloedrijke live-artiesten geworden, en mag daarom zeker niet ontbreken op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Zijn shows zijn bekend om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering.

Na de successen van zijn album ‘In je Nakie’ en de theatershow ‘Superlekker’ (volgens De Volkskrant ‘inderdaad superlekker’), gaat Lucky Fonz III weer de clubs in. Begin 2019 komt een nieuw album uit via Top Notch. Het is zijn derde Nederlandstalige album, met daarop live-favorieten als ‘Machteloos’ en ‘App me’.

Lucky Fonz III heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het muzikale en culturele landschap. Als singer-songwriter maakte hij zes albums, met daarop geliefde hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Jongens’ en ‘Linde met een E’. Als live-performer veroverde Lucky festivals als Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Ook op TV maakte hij furore; o.a. als muziekkenner bij programma’s als DWDD en Pauw en als deelnemer van De Slimste Mens. Als schrijver publiceerde Otto diverse columns, gedichten en korte verhalen. Daarnaast schreef hij het Engelstalig libretto voor de liedcyclus ‘The Secret Diary of Nora Plain’, door The New York Times omschreven als ‘a haunting cycle about privacy, surveillance and erotic obsession’.

Ticket: € 16,50 (inclusief servicekosten)

NAAR KAARTVERKOOP

Locatie

Sint Stevenskerkhof 62 - Nijmegen

Ook populair!