Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Faberplein za 13 jul. 16:30 - 17:30

Jonny Smokes

Placeholder for Faberplein vrijdag 21 juli 2023 zonder logo 1Faberplein vrijdag 21 juli 2023 zonder logo 1

Jonny Smokes: de one-man band uit Amerika. Hij neemt je mee naar Seattle. De stad van de rock. De stad van bands als Nirvana, Foo Fighters, Pearl Jam, Soundgarden, Jimi Hendrix en Alice in Chains.

Met zijn unieke stijl brengt Jonny Smokes de muziek van Seattle op een overtuigende manier tot leven. Zijn vaardigheden met loops, zijn onuitputtelijke energie en zijn gepassioneerde stem weten het publiek te betoveren.

Na zijn avonturen in Seattle heeft Jonny Smokes zijn hart gevolgd en heeft hij zich gevestigd in Den Haag. Nu treedt hij op door heel Nederland, waarbij hij zowel grote festivals als intieme evenementen aandoet. Van Festyland tot 7th Sunday, van Iconic tot Stage Valley en zelfs Vierdaagsefeesten, Jonny Smokes is overal te vinden. Daarnaast verzorgt hij ook optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden.

Met een repertoire van meer dan 300 covers, variërend van "Alive" tot "Everlong", van "Black Hole Sun" tot "Smells Like Teen Spirit" en talloze andere nummers, brengt Jonny Smokes niet alleen de Seattle rockmuziek, maar ook vele andere klassiekers uit de megatop 2000 tot leven.

Locatie & podium

Placeholder for Faber witFaber wit

Faberplein

Het Faberplein biedt tijdens Vierdaagsefeesten een mix van herkenbare allround feestmuziek voor een…

Login
Bekijk winkelwagen