Vierdaagsefeesten
12-18 juli 2025nijmegen

ABBA GOLD EUROPE

Placeholder for 10x15 Abba Gold Europe Woensdag17 Juli10x15 Abba Gold Europe Woensdag17 Juli

Duik in de nostalgische wereld van ABBA met ABBA Gold Europe, de ultieme tributeband die de magie van ABBA naar het podium van Plein '44 brengt tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Deze waanzinnige live show belooft een onvergetelijke avond vol energie, gezelligheid en de grootste hits van ABBA, waardoor je niet anders kunt dan dansen en meezingen.

Deze band, bestaande uit voormalige castleden van Mamma Mia in Londen, brengt een hommage aan ABBA met fantastische liedjes en een rock-'n-roll vibe die je niet wilt missen. Met meer dan 20 jaar ervaring, hebben ze wereldwijd meer dan 2,5 miljoen mensen vermaakt in 41 verschillende landen en staan ze bekend om hun indrukwekkende live-optredens. Hun show bevat alle geliefde ABBA-hits, van "Waterloo" tot "Dancing Queen", en wordt versterkt met authentieke kostuums, moderne technologie, en een passie voor het vieren van ABBA's tijdloze muziek​.

Maak je klaar voor een avond vol spektakel, waar de klassieke pop van ABBA nieuw leven wordt ingeblazen. Met ABBA Gold Europe is elk nummer een belofte van saamhorigheid en feest. Of je nu fan bent van het eerste uur of nieuwe herinneringen wilt creëren met de muziek die generaties heeft beïnvloed, dit is een ervaring die je niet wilt missen.

Dus verzamel je vrienden en familie voor een onvergetelijke trip down memory lane met ABBA Gold Europe op Plein '44

Thema

Placeholder for Themahits van alle tijdenThemahits van alle tijden

Hits van alle tijden

Of je nu van de 80's, 90's, 00's of 10's houdt, de fijnste classics vind je op de…

Locatie & podium

Placeholder for Logo Plein44 2024 RGB WitLogo Plein44 2024 RGB Wit

Plein 44 - Van Vulpen Stage

Login
Bekijk winkelwagen