Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Waalkade Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 4Waalkade Vierdaagsefeesten2020 Jan Willem de Venster 4

Programma zaterdag 17 juli

Geen Vierdaagsefeesten, toch een beetje feest! Op zaterdag 17 juli kun je uiteraard terecht op een van de vele Nijmeegse terrassen. Daarnaast vind je de sfeer van het Valkhof Festival en Otis Park elders in de stad!

X Valkhof Festival

Het plan X van het Valkhof Festival met een line-up tjokvol spannende namen, (inter)nationale toppers van morgen en ontdekkingen die je je jaren later nog steeds zal herinneren. Met vandaag:

Openluchttheater de Goffert – 16u tot 23u30
SLIFT Oiseaux-Tempête – The Sweet Release of Death Twin Sister
UITVERKOCHT

Stevenskerk – 19u30
Broeder Dieleman
TICKETS EN INFO

Doornroosje – 20u15
LYZZA (live)
TICKETS EN INFO

Extrapool @Valkhof Kapel – 12u tot 18u
Oscar Peters
DOORLOPEND & GRATIS – meer info volgt

Placeholder for Broeder dieleman 1920x1080Broeder dieleman 1920x1080
Placeholder for Three Little C Louds squareThree Little C Louds square

Otis X Brebl

“The funk is back” en de Amersfoortse band Three Little Clouds bevindt zich op de ambitieuze route dit aan iedereen te laten horen. De groovy-funkhop beweegt de heupen van jong en oud en de gouden formule is “to play funk for fun”. Na vele shows en festivals, is het tijd om de groove verder te verspreiden. In december 2019 releasde de band hun nieuwe single ‘ Hey You’, opgenomen in de Mailmen Studio met Boaz Hol. Dat jaar sloten de Clouds af in de AFAS live, met de aftershow van Parov Stelar. Sluit je aan bij de funk, omarm de dancevibes met je shirt uit en je dansschoenen aan. They’re gonna funk it up!

Login
View cart