Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Kidsplein: Iven Cudogham 3+

Placeholder for IMG 1849 Iven CudoghamIMG 1849 Iven Cudogham

Ken jij de spin Anansi? Hij is bekend over de hele wereld. Hij beleeft allerlei spannende avonturen waarbij hij vaak een slim plannetje bedenkt. Maar het plan pakt meestal niet helemaal uit zoals hij wil… Kom jij luisteren naar al zijn belevenissen?

Kinderboekenschrijver Iven Cudogham ontwikkelde vier Anansi boeken in een modern en kleurrijk jasje. Ook werd er een serie van gemaakt die te zien is op Zappelin. En het kan goed zijn dat je ouders Iven kennen van het tv-programma Een Huis Vol, waarin hij te zien is met zijn vrouw en zeven kinderen.

Vanmiddag leest Iven je voor uit zijn Anansi boeken. Hij maakt er een echte voorleesvoorstelling van vol meedoe-activiteiten. Het is vooral leuk voor kinderen van drie tot zeven jaar oud.

Bibliotheek Gelderland Zuid, LUX, Regionaal Archief Nijmegen en Huis van de Nijmeegse Geschiedenis heten je tijdens de Vierdaagsefeesten van harte welkom op het Kidsplein (op het Mariënburgplein). Hier kun je wegdromen bij mooie verhalen en creatief aan de slag. Lekker spetteren met water, relaxen in de drukte, vrolijke kinderboekenschrijvers ontmoeten en genieten van een heleboel gezelligheid. Kom je ook?

Theme

Placeholder for Vierdaagsefeesten KidsVierdaagsefeesten Kids

Kids

From a children's disco to a djembe workshop, and from running on the obstacle course to playing in…

Location & stage

Placeholder for Marienburg logo def 2Marienburg logo def 2

Mariënburgplein

Head to Mariënburgplein during the Vierdaagsefeesten for a fine variety of live music, fun for the…

Login
View cart