Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

JEF and the Pennies from Heaven

Placeholder for JEF1JEF1

Een optreden van deze piloten is een stormachtige vlucht voor luisteraars zonder hoogtevrees. De bemanning zorgt voor het “feelgood” gevoel. JEF geeft alles! Op eenzame hoogte krijgt iedereen warme oren van de eigen songs. JEF is feelgood popmuziek met energieke podiumpresentatie. Het liefst landen ze in kroegen en op festivals. De hele bemanning zingt en het is pas stil als de crew van JEF is uitgezwaaid en hun vliegtuig aan de horizon is verdwenen. JEF gebruikt o.a. een jerrycan, coconuts, een rainmaker om muziek te maken en ze gaan elk optreden even het publiek in om de mensen achteraan ook te verrassen met hun muziek!

In april 2020 releast JEF de EP “Lucky ones” op Spotify. 4 nummers opgenomen in de Motor Music Studio in Mechelen (België). Waar de hele Belgische muzikale top heeft opgenomen: onder andere Triggerfinger en Zita Swoon, maar ook K3 en Bart Peeters.

Eind juni 2021 brengt JEF het nummer "Don't Fit in the Mold" uit. Opgenomen bij en met Anne Soldaat (Daryll-Ann/ Tim Knol/ Clean Pete). Op 15 september 2021 volgt het tweede nummer van die opnamesessies: "Grumpy Soundman". Geschreven en gezongen door toetsenist Karel de Jong. Eind oktober 2021 volgde het derde nummer "For Good". Op dit nummer speelt Renée Wijnhoven (van Clean Pete) een sfeervolle cellopartij en speelt Anne Soldaat op het eind de gitaarsolo.

JEF and the Pennies from Heaven:

Uit recensies:

"Het plezier dat de mannen in hun spel hebben is aanstekelijk", "Het gaat er niet om een zo glad mogelijk optreden neer te zetten, maar de band wil vooral het publiek een goede tijd bezorgen; en dat lukt"

"Bei Jef & the Pennies kommt es auch schon mal vor, dass sie allesamt einfach die Bühne verlassen und mitten im Publikum weiterspielen. Selbst ein Megaphon sowie ein ausrangierter Benzinkanister gehörten zum Instrumentarium der Pennies. Ausgefallene Performance + mitreißende Songs + schnuckelige Lokalität = tolles Klubkonzert im Culucu"

Voor meer muziek en info: www.jefandthepenniesfromheaven.nl

Facebook: https://www.facebook.com/JEFandthepenniesfromheaven

YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCu6JKns6rvEA57V_i-x-TBQ

Location & stage

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Experience unforgettable and relaxing moments during the Vierdaagsefeesten on the Van Schaeck…

Login
View cart