15-21 juli 2023nijmegen
Placeholder for Eli Goffa 2 foto door Danny WagemansEli Goffa 2 foto door Danny Wagemans

Eli Goffa is een project van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas (BE). Hij groeide op met zijn vaders platencollectie uit de jaren zestig en zeventig, dat hoor je aan zijn fragiele maar ook krachtige zelfgeschreven liedjes geïnspireerd door CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne.

Hij speelt gitaar van kinds af aan en laat een indrukwekkend optreden zien, dat niet onopgemerkt bleef toen hij de jury verraste in de Voice van Vlaanderen (2014), een staande ovatie kreeg met zijn vertolking van Neil Young en de halve finale haalde. finales.

Eli Goffa stond in het voorprogramma van Hooverphonic, Bent Van Looy, Paul Weller, Novastar en Frances, en stond op grote en kleinere festivals in België en Nederland. In 2017 stonden zijn singles tien weken in de Belgische playlist van Radio 1 en Radio 2, in 2018 stond zijn single "How" bout a little love" in de Nederlandse playlist van NPO Radio 5 en NPO Radio 1 waar hij dagelijks te horen was.

Eind 2017 verscheen zijn eerste album 'Written in the stars' waarop hij samenwerkte met producer David Poltrock. Dat jaar benoemde Het Depot (Leuven) hem tot 'Artist In Residence'. In 2018 won Eli de 'Exposure Music Awards' en speelde daarmee een showcase in Londen.

Theme

Placeholder for 9 i love music9 i love music

I love music

Want to explore new music from lesser known, upcoming artists? Specially for real music lovers we…

Location & stage

Placeholder for Cozy Concerts 2022 04 27 Logo 624x194 DEFCozy Concerts 2022 04 27 Logo 624x194 DEF

Sint Jacobskapel