Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Bart en Alex

Placeholder for Bart en AlexBart en Alex
archive

Bart en Alex zijn absolute fenomenen in Nijmegen en verre, hele verre omstreken! Even rustig een pilsje drinken zit er nauwelijks nog in voor deze helden. De hordes fans zijn niet van ze af te slaan. Mannen, vrouwen, moeders en kinderen. Iedereen houdt van ze. De reden is simpel: nog nooit hebben ze verzuimd er een gigantisch feest van te maken en ook deze editie zullen ze de tent weer volledig op zijn kop zetten.

Bart en Alex. Twee aantrekkelijke en sympathieke mannen. Muzikaal bovendien. Twee muzikanten die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn maken met gitaar, trommel, enthousiasme en tomeloze energie een feest die zijn weerga niet kent. En je verwacht het niet: de een heet Bart, de ander Alex.

Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant (en Nijmegen), van LMFAO naar Country Roads, en alles daar tussenin. Met als hoogtepunt Bohemian Rhapsody. Door de schijnbare eenvoud en het kampvuurgevoel smelt het publiek steeds meer samen en stijgt de gezelligheid naar een absoluut hoogtepunt. En dat zien wij graag bij Café Van Ouds!

Tip: als je je enthousiasme uit in fanatieke danspasjes maak je zeer zeker kans op een felbegeerd Bart en Alex t-shirt!


Login
View cart