Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Mesh Sun 16 Jul 23:45 - 06:00

Alex Ranzino, Locus Error and Mahabe | Construct

Placeholder for DSC04431DSC04431

Construct, de nieuwe clubavond in de stad. Een plek waar mensen nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Een plek om nieuwe interesses te vinden of te verkennen. Maar ook een plek voor artiesten waar ze een connectie kunnen maken en zich kunnen blijven ontwikkelen (vandaar de naam construct).

Alex Ranzino staat bekend om zijn dynamische en boeiende sets die de dansvloer de hele nacht in beweging houden. Hij is geïnspireerd door de productietechnieken uit de jaren 90 en heeft sindsdien zijn eigen geluid ontwikkeld dat wordt gekenmerkt door krachtige baslijnen, knallende ritmes en beklijvende melodieën.

Mahabe bestaat uit twee gelijkgestemde vrienden die jaren hebben samengewoond en elkaars platencollectie door en door kennen. Wanneer ze iets selecteren voor een optreden, is het enige waar ze aan denken: "Wat willen we horen als we willen dansen?"

Locus Error heeft de harten van dansers in Nijmegen veroverd. Nu trekt ze terecht de aandacht van technoliefhebbers in de rest van het land met haar groovy, opzwepende techno en bouncy baslijnen.

Location & stage

Placeholder for Vierdaagefeesten Vier de nachtVierdaagefeesten Vier de nacht

Mesh

Ook de complete binnenprogrammering ná middernacht is nu opgenomen in het programma van…

Login
View cart