Vierdaagsefeesten. Een vrij, toegankelijk en waardevol evenement voor de generaties van nu en straks.

Vierdaagsefeesten is levenslust, gedeelde kennis en een enorm enthousiasme. Wij weten hoe je anderhalf miljoen mensen verbindt en samen laat stralen – hoe je met elkaar een evenement maakt dat ertoe doet. Vierdaagsefeesten is allang veel meer dan een feest.

Wil jij werken bij of tijdens de Vierdaagsefeesten? Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Vrijwilligers gezocht

Festival op ‘t Eiland

Ook dit jaar kan Festival op ‘t Eiland weer vrijwilligershulp gebruiken, bijvoorbeeld bij de kinderactiviteiten, infobalie en het communicatieteam.

Als vrijwilliger van Festival op ’t Eiland kom je terecht in een professioneel, hecht en
gemotiveerd team. Je krijgt een unieke kijk achter de schermen en maakt het festival
van dichtbij mee. Je krijgt je eigen Eiland T-shirt, een vrijwilligersvergoeding en je wordt
volledig betrokken bij het team.

Lees hier de functieomschrijving voor Festival op ‘t Eiland 2019

Solliciteren
Meld je aan!

Valkhof Festival

Valkhof Festival is hard op zoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen aan dit festival!Voor 2019 zijn er verschillende functies beschikbaar:

Bar: Jij zorgt ervoor dat al onze bezoekers van een drankje worden voorzien.
Loon: Volgens CAO NPF

Werktijden: Tussen 14:00 en 02:30.

Infostand: Jij zorgt ervoor dat alle verdwaalde bezoekers weten waar ze dat drankje kunnen halen, waar ze welke band kunnen zien en hebt het antwoord op nog veel meer levensvragen!

Loon: Vrijwilligersvergoeding

Werktijden: Tussen 14:00 en 02:00 (dienst duurt max. 4 uur)

Parkeerbeheer: Al die bands met hun bandbusjes stuur jij de juiste kant op! Dwars door een zeer druk Nijmegen, zorg jij ervoor dat alle bands bij onze podia kunnen komen.

Loon: Vrijwilligersvergoeding

Werktijden: Tussen 15:00 en 20:30

Backstagecatering: Voor, tijdens en na alle optredens zijn er zowel crew als artiesten dorstig en hongerig. Samen met een super gezellig backstageteam zorg jij ervoor dat iedereen goed gehydrateerd blijft en genoeg te eten heeft.

Loon: Volgens CAO NPF

Werktijden: Tussen 13:00 en 02:30

Je kunt je aanmelden via dit formulier

Benieuwd naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Lees dan dit artikel met Valkhof-medewerker Iris van Tilborg.

Werken tijdens de Vierdaagsefeesten

Kassamedewerker

Aanwezig zijn bij de Vierdaagsefeesten én geld verdienen? Dat kan! Wij zijn ieder jaar op zoek naar enthousiaste kassamedewerkers. Werkzaamheden van een kassamedewerker zijn bijvoorbeeld het verkopen van muntjes en het beheren van de kassa’s. Dit doe je bijvoorbeeld op Matrixx at the Park.

Als kassamedewerker heb je een verantwoordelijke taak. Bovendien ben je het visitekaartje van de Vierdaagsefeesten! We verwachten dan ook een grote inzet en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tegenover het harde werken, staan een hele boel leuke collega’s, gezelligheid en de beste live muziek tijdens het werk.

We werken samen met Eventure, een evenementen uitzendbureau dat de inzet van festivalpersoneel voor haar rekening neemt. Solliciteer voor deze functie door je in te schrijven bij Eventure via www.eventure.nl/inschrijven.

Horecamedewerker

‘Work hard, play hard’. Een gevleugelde uitspraak waar we het helemaal mee eens zijn. Werken op festivals en evenementen is een geweldige ervaring, maar het is niet alleen maar feest. Als kassa- of horecamedewerker ben je het visitekaartje. Je draagt zorg voor de festivalervaring van anderen, niet die van jezelf. Het is hard en vaak lang werken. We verwachten een grote inzet, verantwoordelijkheidsgevoel en enthousiasme om samen met je collega’s het doel te halen. Daar krijg je wel weer veel voor terug: gezelligheid, leuke collega’s en de beste live muziek om op te werken. En je verdient er nog geld mee ook!

We werken samen met Eventure, een evenementen uitzendbureau dat de inzet van festivalpersoneel voor haar rekening neemt. Solliciteer voor deze functie door je in te schrijven bij Eventure via www.eventure.nl/inschrijven.

Verkeersregelaars

Tijdens de Vierdaagsefeesten treden gedurende zeven dagen diverse artiesten op. De volledige binnenstad van Nijmegen veranderd in één groot festival.

De vele bezoekers hebben effect op de bereikbaarheid van delen van de stad. Het centrum wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Hier ben jij als verkeersregelaar nodig!

Jij bewaakt een wegafzetting en zorgt dat alleen bevoegde voertuigen mogen passeren. Overige bestuurders voorzie je van een andere route naar hun bestemming.

Lijkt het je leuk om te zorgen dat de Vierdaagsefeesten op een goede en veilige manier verlopen?

We werken samen met Eventure, een evenementen uitzendbureau dat de inzet van festivalpersoneel voor haar rekening neemt. Solliciteer voor deze functie door je in te schrijven bij Eventure via www.eventure.nl/inschrijven.

Stichting Vierdaagsefeesten

Medewerkers

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij het evenementenbureau ACBN of bij Stichting Vierdaagsefeesten. Indien je toch een open sollicitatie wil sturen, mail dan naar [email protected]

Stage

Er zijn momenteel geen stageplaatsen bij het evenementenbureau ACBN of bij Stichting Vierdaagsefeesten beschikbaar. Indien je toch een open sollicitatie wil sturen, mail dan naar [email protected]