Vierdaagsefeesten presenteert nieuwe directeur

Geplaatst op 11:14 artikel

Vandaag presenteert Vierdaagsefeesten met grote blijdschap haar nieuwe directeur Leo Weterings. Per 1 januari 2019 start hij bij het grootste vrij toegankelijke jaarlijks terugkerende evenement van Nederland; Vierdaagsefeesten.

Leo Weterings is momenteel werkzaam bij de gemeente Nijmegen, waar hij al 12 jaar betrokken is bij de organisatie van Vierdaagsefeesten, in de rol als projectleider en adviseur uitvoering evenementen. Hij heeft daardoor ruime ervaring op het gebied van crowd management en veiligheid.

Leo Weterings heeft  goede relaties in het netwerk van evenementenorganisaties, horecaondernemers, overheid en publieke diensten. Voordat hij bij de gemeente Nijmegen werkte heeft hij zijn sporen verdiend bij een landelijke evenementenorganisatie, als Hoofd Productie en bij een horecaondernemer, als Hoofd Horeca.

Met zijn ervaring en zijn prettige persoonlijkheid heeft Vierdaagsefeesten een geweldige nieuwe directeur. Leo Weterings weet evenementen te verbinden en heeft oog voor versterking van het imago van de stad. Zijn aantreden komt op een bijzonder moment: namelijk de vijftigste editie van Vierdaagsefeesten!

 

Enkele citaten van mensen die om een reactie zijn gevraagd:

Henny Sackers, Voorzitter Stichting Vierdaagse Afstandsmarsen
“Ah, dat is mooi.. Een man die weet hoe de hazen lopen.”

Teddy Vrijmoet, directeur Vierdaagsefeesten tot 1 september jl.
“Juiste man op juiste plaats. Een bijzonder betrouwbare partner die goed kan luisteren en  ideeën omzet in realiteit en resultaten, waarbij hij alle betrokkenen in het vizier heeft. Bestuur en medewerkers, en Leo, gefeliciteerd!”

Mark Nijhuis, Hotel Credible
“Een man met een berg ervaring. Een vertrouwd gezicht. Prima keuze!”