Vierdaagsefeesten: feest je mee?

Geplaatst op 10:00 artikel

Vier dagen lopen, zeven dagen feesten.

Voor de vijftigste keer vieren we de Vierdaagsefeesten, met een extra bruisende jubileumeditie. En dat doen we graag samen met jou!

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1.000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, rock, levenslied, latin, dance of techno houdt.

Een groot feest vier je met anderen. En reken maar dat, dat tijdens de Vierdaagsefeesten goed komt: feest samen met anderhalf miljoen andere bezoekers die gedurende deze dagen in Nijmegen te vinden zijn. Even weg wil uit de gezellige drukte van de binnenstad? Strijk neer in het park of op het strand, of bezoek een expositie, theatervoorstelling, workshop of lezing.

Wat is er wanneer te doen?  
Na de opening van de 50ste Vierdaagsefeesten op zaterdag, volgt op zondag een grootse vuurwerkshow. Dinsdag starten we met de Kidsloop. Woensdags kleurt het tolerante Nijmegen roze, in het teken van acceptatie en diversiteit. Op vrijdag wordt afgesloten samen met de wandelaars van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. En uiteraard nog veel meer. Overal heen? Met een rondje langs de podia ben je zó ruim 7 km verder. Gelukkig heb je er 7 dagen de tijd voor.

Wat zijn de programma-highlights? 
Navarone, Davina Michelle, Sudan Archives en Fontaines D.C. zijn enkele van de bevestigde namen. Het complete programma wordt de komende maanden bekend gemaakt. In de app vind je de highlights binnenkort overzichtelijk gepresenteerd in diverse thema’s, zoals I♥Music, Nimweegs gezellig, Kidsroute, Uit je plaat en Inspannen & ontspannen. Stel je eigen route samen in de app en ontdek de verborgen parels. Vier de feesten: de zeven mooiste dagen van het jaar!

De toegang is gratis, op voorwaarde dat je, je drankje aan de bar koopt. Let op: voor sommige programma-onderdelen zoals StevenskerkLive is een entreekaartje nodig.

Volg Vierdaagsefeesten via Facebook & Instagram en blijf op de hoogte van het programma.

Organiseer je iets tijdens Vierdaagsefeesten en wil je gebruik maken van de prachtige nieuwe huisstijl door Puntkomma? Mail ons

50ste editie, 13 t/m 19 juli 2019

ACBN1905 Header 1536×768 LinkedIn – RGB Coral