Veelgestelde vragen

Uiteraard kunt u altijd met vragen bij ons terecht! Om u sneller van een antwoord te voorzien hieronder een aantal van de veelgestelde vragen die worden gesteld aan de organisatie:

Ik wil graag werken bij Vierdaagsefeesten, zijn er vacatures beschikbaar?

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures en/of stageplaatsen bij het evenementenbureau ACBN of de Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen. Indien u toch een open sollicitatie wilt opsturen, mail dan naar info@vierdaagsefeesten.nl.

Is het mogelijk om stage te lopen bij de organisatie van Vierdaagsefeesten?

Gedurende dit kalenderjaar heeft Stichting Vierdaagsefeesten vooralsnog geen stageplaatsen.

Wie verzorgt het horecapersoneel tijdens de Vierdaagsefeesten in de binnenstad van Nijmegen?

Als organisator van de Vierdaagsefeesten hebben wij niets te maken met het inhuren of verschaffen van horecapersoneel. Deze taak ligt bij de horecazaken zelf.

Voor mijn opleiding schrijf ik een verslag over Vierdaagsefeesten. Kunt u mij voorzien van meer informatie zoals missie, visie, strategie en organogram?

Bedankt dat je de opdracht over Vierdaagsefeesten schrijft, maar helaas krijgen wij het niet voor elkaar om iedere aanvraag van informatie op maat, interviews en onderzoeken te voorzien, vanwege het grote aantal aanvragen.

De informatie die beschikbaar is kun je vinden op deze website.

Worden Vierdaagsefeesten en 4Daagse wandelmarsen door dezelfde organisatie georganiseerd?

Nee, de Vierdaagsefeesten worden door een aparte organisatie georganiseerd dan de 4Daagse wandelmarsen. Vierdaagsefeesten: het 7 dagen durende publieksevenement met 1,5 miljoen bezoekers in de binnenstad van Nijmegen, met 37 locaties, wordt georganiseerd door Stichting Vierdaagsefeesten. De 4Daagse wandelmarsen worden georganiseerd door Stichting DE 4Daagse.

Waarom doen jullie al die duurzaamheidsinspanningen?

Wij vinden dat onze verantwoordelijkheid. Iedereen vindt het ondertussen normaal dat veiligheid een belangrijke voorwaarde is voor het organiseren van een evenement. Wij geloven dat het net zo belangrijk is om iets duurzaam te organiseren.