Veelgestelde vragen

Uiteraard kunt u altijd met vragen bij ons terecht! Om u sneller van een antwoord te voorzien hieronder een aantal van de veelgestelde vragen die worden gesteld aan de organisatie:

Ik wil graag werken bij Vierdaagsefeesten, zijn er vacatures beschikbaar?

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures en/of stageplaatsen bij het evenementenbureau ACBN of de Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen. Indien u toch een open sollicitatie wilt opsturen, mail dan naar info@vierdaagsefeesten.nl.

Is het mogelijk om stage te lopen bij de organisatie van Vierdaagsefeesten?

Gedurende dit kalenderjaar heeft Stichting Vierdaagsefeesten vooralsnog geen stageplaatsen.

 

Voor mijn opleiding schrijf ik een verslag over Vierdaagsefeesten. Kunt u mij voorzien van meer informatie zoals missie, visie, strategie en organogram?

Bedankt dat je de opdracht over Vierdaagsefeesten schrijft, maar helaas krijgen wij het niet voor elkaar om iedere aanvraag van informatie op maat, interviews en onderzoeken te voorzien, vanwege het grote aantal aanvragen.

De informatie die beschikbaar is kun je vinden op deze website.

 

Waarom doen jullie al die duurzaamheidsinspanningen?

Wij vinden dat onze verantwoordelijkheid. Iedereen vindt het ondertussen normaal dat veiligheid een belangrijke voorwaarde is voor het organiseren van een evenement. Wij geloven dat het net zo belangrijk is om iets duurzaam te organiseren.