Uniek Wandelen

Na de zeer succesvolle eerste editie van 2017 presenteert Vierdaagsefeesten wederom de sportieve activiteit Uniek Wandelen. Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde, en daarom betrekken we een diversiteit aan mensen bij dit fenomeen zodat – naast het sportieve element – ook de ontmoeting tussen doelgroepen centraal staat.

Uniek Wandelen vindt plaats op donderdag middag tijdens Vierdaagsefeesten. We genereren met deze bijzondere wandeling aandacht voor participatie van mensen met een (verstandelijke) beperking in de maatschappij.

De 5 kilometer lange wandeltocht start op Kelfkensbos en loopt via de Waalbrug richting het Stadseiland naar de Snelbinder, de Waalkade en de Voerweg. In stijl wordt er gefinisht op Kelfkensbos, met uiteraard gladiolen en medailles.

Uniek Wandelen is vrij toegankelijk. De wandeling start om 13.30 uur op Kelfkensbos. Geef je op samen met je begeleider, maatje of familielid. Er geldt een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij, want vol = vol.

InschrIjven voor Uniek Wandelen kan medio mei 2019

 

Afbeeldingsresultaat voor albert heijn    

Albert Heijn  en Pluryn zijn supporter van Uniek Wandelen

13
Fotografie: Jan Willem de Venster