Stuurgroep Ondernemers

Bij de organisatie van het evenement houdt Vierdaagsefeesten te allen tijde rekening met de belangen van haar stakeholders. Denk hierbij aan een zo hoog mogelijke tevredenheid bij haar bezoekers, winst voor haar (binnenstad-)ondernemers, citymarketing voor de gemeente, zichtbaarheid voor haar partners en zo min mogelijk overlast voor de omwonenden.

Bijeenkomsten

Verspreid over het gehele jaar organiseert Vierdaagsefeesten bijeenkomsten voor horeca ondernemers uit de binnenstad van Nijmegen. We betrekken hiermee de horeca ondernemers zoveel mogelijk bij de ontwikkelingen en vernieuwingen van Vierdaagsefeesten en bespreken onderwerpen zoals cashless betalen of het gebruik van PETglas om een circulair economisch model te realiseren. Daarnaast vinden we het vanuit de organisatie ook erg prettig wanneer ondernemers meedenken over hoe we Vierdaagsefeesten nóg beter kunnen organiseren. Wij prijzen ons gelukkig met waardevolle opmerkingen en kritische kanttekeningen die we aangereikt krijgen.

De bijeenkomsten worden bijgewoond door een grote groep horeca ondernemers. Heeft u ook een horeca onderneming in Nijmegen en wilt u graag uitgenodigd worden voor deze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar info@vierdaagsefeesten.nl of bel naar 024-3233163.