Stuurgroep minder validen

Bij de organisatie van het evenement houdt Vierdaagsefeesten te allen tijde rekening met de belangen van haar stakeholders. Denk hierbij aan een zo hoog mogelijke tevredenheid bij haar bezoekers, winst voor haar (binnenstad-)ondernemers, citymarketing voor de gemeente, zichtbaarheid voor haar partners en zo min mogelijk overlast voor de omwonenden, maar ook het zo toegankelijk mogelijk maken van het evenement voor minder validen.

Samenwerking

Vierdaagsefeesten is in gesprek met onder andere de Werkgroep Integratie Gehandicapten, slechtzienden en rolstoelers om te werken aan de diverse verbeterpunten voor minder validen tijdens Vierdaagsefeesten. Vanuit de organisatie hopen we op deze manier het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedere bezoeker, zodat we Vierdaagsefeesten nóg beter kunnen organiseren.

Met diverse tips en aandachtspunten prijzen we ons gelukkig, de waardevolle opmerkingen en kritische kanttekeningen die we aangereikt krijgen zorgen ervoor dat we nog beter kunnen voldoen aan de wens en behoefte van de bezoeker.

Wilt u graag meedenken over deze hoe we de Vierdaagsefeesten toegankelijker kunnen maken voor minder validen? Stuur dan een mail naar info@vierdaagsefeesten.nl of bel naar 024-3233163 en vraag naar Madelon Kersten. Wij nodigen u graag uit!