Stuurgroep Bezoekers

Studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen analyseren Vierdaagsefeesten. De gemiddelde student weet dat Vierdaagsefeesten een goed feestje is. Als je hem of haar dan de kans geeft om echt ‘iets’ van Vierdaagsefeesten te vinden is de interesse gelukkig snel gewekt.

Een groep knappe koppen grijpt de kans met beide handen aan om vanuit hun eigen vakgebied met ons mee te denken over hoe we Vierdaagsefeesten nóg beter kunnen maken. Wij prijzen ons gelukkig want nu al krijgen wij waardevolle opmerkingen en kritische kanttekeningen aangereikt.

Vanuit verschillende opleidingen aan de Radboud Universiteit zullen de studenten tijdens Vierdaagsefeesten aan de voorkant meekijken vanuit het oog van de bezoeker. Zaken waar zij zich met name op richten zijn het jaarplan, de begroting, de programmering en de evaluatie van ons evenement. Uit eerder overleg met deze studenten kwam al naar voren dat zij van mening zijn dat we tijdens Vierdaagsefeesten veel zichtbaarder mogen maken welke waardevolle initiatieven, samenwerkingen en projecten we hebben opgezet voor de stad Nijmegen.

Dus wij roepen tegen hen: kom maar op met de opmerkingen want wij doen er graag ons voordeel mee!”