StevenskerkLive

StevenskerkLive is de jaarlijks terugkerende concertreeks in de Stevenskerk tijdens Vierdaagsefeesten. Artiesten uit binnen- en buitenland geven adembenemende optredens in de oudste kerk van Nijmegen.

Elk jaar bieden we weer een prachtig programma vol verrassende artiesten zoals in 2018 met Jeangu Macrooy, Jacqueline Govaert, Robin Borneman, Diggy Dex en The Como Mamas. Een unieke gelegenheid om topartiesten op hun best te beleven. En een moment van rust en muzikaliteit, te midden van vertier.

De concerten vinden plaats van zaterdag tot en met vrijdag tijdens de Vierdaagsefeesten in de oudste en grootste kerk van Nijmegen. Op zaterdag openen de deuren van de kerk een half uur voor aanvang van het concert. Op overige dagen openen de deuren 1 uur voor aanvang van het concert.

Vanaf medio februari maken we we artiesten voor StevenskerkLive bekend

Kaartverkoop

De Vierdaagsefeesten is vrij toegankelijk. Echter heb je voor de StevenskerkLive concerten een ticket nodig. De prijzen variëren per concert.

Voor onze kaartverkoop maken we gebruik van het systeem van Active Tickets. Bij vragen neem contact op met +31 (0) 24 – 3554243 of via receptie@doornroosje.nl.

Als een concert niet is uitverkocht, zijn er voor aanvang nog kaarten te koop aan de deur. Er kunnen alleen kaarten voor de desbetreffende dag gekocht worden. Aan de kassa kunt u alleen met PIN betalen.

 

14
Fotografie: Jan Willem de Venster