Dansen op Vierdaagsefeestensokken

Ook al gaan de Vierdaagsefeesten dit jaar niet door, in de derde week van juli kun je toch het Vierdaagsefeestengevoel krijgen, met speciale limited edition sokken! De Vierdaagsefeestensokken zijn een blijvende herinnering aan een turbulent jaar.

De duurzame sokken zijn gemaakt van bijzonder materiaal: rPET, het meest milieuvriendelijke materiaal. Dit gerecycled polyester is een groene versie van het textiel, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Het is stevig en luchtdoorlatend, dus je hoeft niet bang te zijn voor zweetvoeten! Doe ze alleen niet in de droger voor het beste resultaat.

De Vierdaagsefeestensokken zijn er in maat 36-40 of 41-46 en voor € 9,95 verkrijgbaar bij de Nijmeegse winkels Dedicated (Koningstraat 24) en Snoek Beenmode & Bodyfashion (Ziekerstraat 45).

Bestel nu in hun webshops en thuis laten bezorgen is ook mogelijk!

Verzendkosten: € 5,-

Verzendkosten: € 3,90

Ben jij onze held op sokken?

Om het dansen op sokken in je huiskamer luister bij te zetten, brengt Vierdaagsefeesten samen met Omroep Gelderland elke dag een bijzonder programma vol muziek en sfeerbeelden. Er wordt van 18 t/m 24 juli dagelijks om 20.00 uur gestreamd, ook is het programma elke dag om 16.30 uur te zien op tv Gelderland.

Ga je liever met je sokken de stad in? Laat je dan 7 dagen lang uitdagen door de Vierdaagsefeesten Citygame, download de app en volg de clues en hints door de stad. Wil je een kleinschalig optreden bijwonen? Koop dan vooraf een kaartje!

Met dank aan Het Nijmeegs Lopertje. Zij hebben meegedacht bij de ontwikkeling van de sokken.

De Vierdaagsefeestensokken zijn verkozen tot één van de drie leukste Vierdaagse gadgets bij Saturday Mike Fever op Streekomroep RN7. Bekijk het radiofragment en haast je naar de winkel voordat je te laat bent!